Je bent Cool als je Duits spreekt

Duits lijkt de nieuwe trend te worden. Je  bent Cool als je Duits spreekt. Duitsland is een echte economische grootmacht en dat Berlijn de hipste stad van Europa is speelt natuurlijk ook mee.
De Duitse taal kent prachtige woorden als “Schlittschuhläufer”, “Sehnsucht”, “Fingerspitzengefühl”, “Schadenfreude” usw. In de Euregio Maas-Rijn met 3,9 miljoen inwoners worden de talen Nederlands, Duits -  en in het zuidelijk deel - Frans gesproken. Het is bijna vanzelfsprekend dat we de taal van onze nabije buur spreken zodat het bij uitstek internationale karakter van deze prachtige regio ten volle wordt benut.
Om het tweetalig onderwijs met Duits, welk het Valuas-college al sinds 2000 heeft en het nieuwe versterkte aanbod van Duits binnen de t-havo-afdeling kracht bij te zetten heeft de school een eerste stap richting samenwerking met het bedrijfsleven gezet. Vertaalbureau AgroLingua levert aanvullend lesmateriaal uit de praktijk. Donderdagavond 29 maart verzorgt Vera Dings van AgroLingua de eerste motivatielezingen op het Valuas-college.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering