Je bent Cool als je Duits spreekt

Duits lijkt de nieuwe trend te worden. Je  bent Cool als je Duits spreekt. Duitsland is een echte economische grootmacht en dat Berlijn de hipste stad van Europa is speelt natuurlijk ook mee.
De Duitse taal kent prachtige woorden als “Schlittschuhläufer”, “Sehnsucht”, “Fingerspitzengefühl”, “Schadenfreude” usw. In de Euregio Maas-Rijn met 3,9 miljoen inwoners worden de talen Nederlands, Duits -  en in het zuidelijk deel - Frans gesproken. Het is bijna vanzelfsprekend dat we de taal van onze nabije buur spreken zodat het bij uitstek internationale karakter van deze prachtige regio ten volle wordt benut.
Om het tweetalig onderwijs met Duits, welk het Valuas-college al sinds 2000 heeft en het nieuwe versterkte aanbod van Duits binnen de t-havo-afdeling kracht bij te zetten heeft de school een eerste stap richting samenwerking met het bedrijfsleven gezet. Vertaalbureau AgroLingua levert aanvullend lesmateriaal uit de praktijk. Donderdagavond 29 maart verzorgt Vera Dings van AgroLingua de eerste motivatielezingen op het Valuas-college.

Terug naar nieuws

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering