AgroLingua vertaalt boek Innovatoren

In het boek staan onder meer verhalen over de duurzame innovaties die in het pand zijn toegepast. Ook wordt de link met het naast gelegen Floriadeterrein uitgediept en het belang van de toren voor bedrijventerrein Venlo GreenPark.
Het gebouw zelf wordt gekenmerkt door een duurzaam gebruik van bouwmaterialen, energiebronnen en inrichting. Het is een van de Venlose projecten op het gebied van Cradle to Cradle en fungeert momenteel als toegangsgebouw van de Floriade. Daarnaast zitten er kantoren en congresruimtes in het pand.
Jos van Kleef en Sue op het Veld van AgroLingua: Wij zijn zeer vereerd dat wij deze vertalingen van zo’n uniek project hebben mogen verzorgen. Het voelt dan ook heel apart om na weken van vertalen het boek nu fysiek in eigen handen te hebben.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering