AgroLingua verzorgt webcontent en vertaling website HASinLimburg.nl

In september 2013 opent HAS Hogeschool een vestiging in Limburg. In Venlo kan men de  opleidingen Bedrijfskunde & Agribusiness en Toegepaste Biologie volgen; Twee opleidingen die haarfijn aansluiten op de veelzijdige economische structuur van deze regio maar ook van de branche.  
Frans van Leijden, directeur HAS Limburg; “Als je goed kijkt naar de ontwikkelingen die de agri- & foodsector in met name Noord-Limburg doormaakt, dan kan je niet anders concluderen dan dat daar HAS opleidingen aangeboden moeten worden.”
Marco Janssen, directeur Green People Recruitment ;” Green People Recruitment, dé arbeidsmarktintermediair  voor de agri-, food- en groensector, vormt de  groene schakel tussen scholier, student en (stage-)bedrijf.”
Jos van Kleef, AgroLingua; “Als ervaren linguïstische vertaalpartner in de agri, food- en groensector met kantoor in Venlo voelden wij ons zeer vereerd om de content en vertaling van de website voor HAS in Limburg te verzorgen.“

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering