AgroLingua helpt Kasteel De Keverberg internationale ambities waar te maken

Kasteel De Keverberg ligt op een heuvel aan de Maas in het pittoreske Kessel. De combinatie van het eeuwenoude monument én alle eigentijdse gemakken maakt van Kasteel De Keverberg één van de meest bijzondere vergader-, trouw- en feestlocaties van Limburg. De Keverberg beschikt over zeven bijzonder sfeervolle, unieke ruimtes voor groepen van 8 tot 150 personen. De Kasteeltuin leent zich perfect voor grootschalige in- en outdoor-evenementen, terwijl op het Maasterras kleinere ontvangsten en evenementen kunnen plaatsvinden.

Met het oog op de aanstaande opening van Kasteel De Keverberg een belangrijke stap om ook gasten uit Duitsland uit te kunnen nodigen voor een bezoek aan het herbouwde kasteel.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering