check

AgroLingua 80 nummers Hofleverancier Mushroom Business

Mw. Sue op het Veld, vertaalster Engels AgroLingua: "Het is alweer 13,5 jaar geleden. In juli 2003 zaten we nog te brainstormen over een passende naam. In september 2003 volgde de eerste internationale editie."
Toen de paddenstoelenbladen in 2010 werden overgenomen door Global Roel Media 'verhuisde' het vertaalbureau als vanzelfsprekend mee. Dhr. Roel Dreve, uitgever van Mushroom Business: "Ons blad wordt over de hele wereld gelezen, dus de kwaliteit van de vertaling is erg belangrijk. AgroLingua heeft ons nooit teleurgesteld en met name Sue heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan het grote succes van ons internationale magazine. We werken vanaf dag één heel plezierig en hecht samen en ik hoop dat dit nog lang zo blijft. Wij zijn nu 80 nummers oftewel zo'n miljoen woorden verder, hetgeen ons inmiddels de nodige vakkundigheid heeft gebracht tot het produceren van hoogst kwalitatieve vertalingen voor deze sector."

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering