Now hiring! Come grow with us!


Momenteel zoeken wij ter uitbreiding van ons inhouse vertaalteam een

parttime ‘Native’ vertaler Engels

Van Duits en/of Nederlands naar Engels circa 20 uur per weekAls vertaler ben je bezig met het vertalen, post-editing, reviseren en bewerken van allerlei teksten, zoals persberichten, bedrijfsbladen, productbeschrijvingen, rapporten, brochures, correspondentie, handleidingen en websites. Ook controleer je of zaken als vaktermen wel kloppen.

Je werkt in een enthousiast en gedreven team van vertalers, project en sales managers. Je werkt parttime, van maandag t/m vrijdag, op flexibele (kantoor)tijden tussen 08.15 en 17.45 uur.


Profiel

  • “Native” of “Near Native” speaker Engels
  • Bachelor opleiding
  • Leergierig, enthousiast en je kunt goed schakelen tussen projecten
  • Woonachtig in de regio Noord- of Midden-Limburg!
  • Interesse en affiniteit met de Agro & Food is een pré


Informatie en sollicitatie
Meer weten? Bel dan met Emmy Simons, Operations Manager op 06 – 43 49 65 18 of met Jos van Kleef, directeur, op 06 – 54 79 59 26.

Voldoe je aan het profiel? Wil je werken in een ambitieus team en in een informele sfeer?
Solliciteer dan nu! Stuur je sollicitatie naar esimons@agrolingua.com.  


Over Vertaalbureau AgroLingua
Vertaalbureau AgroLingua is een uniek vertaalbureau. Ons vertaalbureau is gespecialiseerd en marktleider in de Agro & Food business. Wij blinken uit als betrokken vertaalpartner voor meertalige communicatie. Een deugdelijke vertaling is de sleutel tot succes voor internationaal opererende organisaties en bedrijven.

Met de kennis van terminologie en vaktaal van de internationale Agro & Food wereld creëert AgroLingua toegevoegde waarde. Wij werken voor organisaties en bedrijven die voornamelijk actief zijn in de landbouw, tuinbouw, veehouderij, agrotechniek en voedingsmiddelenindustrie alsook aanverwante sectoren. Wij werken inmiddels voor 1500 klanten, in 15 landen en vertalen in meer dan 150 taalcombinaties.