Document laten vertalen

Native en beëdigde vertalingen van officiële documenten

Officiële documenten laten vertalen

Officiële documenten vertalen? Dan komt er meer bij kijken dan het één op één vertalen van de tekst naar een andere taal. Natuurlijk wil je dat jouw documenten taalkundig correct worden vertaald, maar bij een goede vertaling wordt er ook rekening gehouden met het gevoel dat het document over dient te brengen.


Offerte aanvragen


Binnen de agrarische sector wordt veel gebruik gemaakt van documentatie. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van bepaalde processen of het verloop van productie of verkoop. Doordat deze documenten specifiek gericht zijn op de agrarische sector bevatten de documenten vaak jargon en homoniemen.


Document vertalen met specialistische kennis

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om jouw documenten door een vertaalmachine te laten vertalen. Echter zal de vertaling in dat geval van mindere kwaliteit zijn dan wanneer je dit laat doen door een vertaalbureau.

Door een één op één vertaling kan het voorkomen dat een bepaalde term op de verkeerde manier wordt vertaald waardoor de inhoud van het document niet meer kloppend is. De vertalers van AgroLingua beschikken over specialistische kennis van de agrarische sector. Dit zorgt voor kwalitatief goede vertaling van documenten. Al onze vertalers zijn native speakers met affiniteit voor de agrarische sector. Zo kunnen wij de kwaliteit van jouw vertaalde documenten garanderen.


Diverse soorten documentatie

Documenten zijn er in allerlei soorten en maten. Om jouw (officiële) documenten te laten vertalen, kun je deze het beste aanleveren in een bewerkbaar bestand. Denk bijvoorbeeld aan nota's, dossiers, logboeken en verslagen. Er is een groot scala aan soorten documentatie te benoemen, waarbij elke soort zijn eigen typerende kenmerken heeft. Onze vertalers zijn op de hoogte van die typerende kenmerken. Daarnaast zijn ze bekend met de manier van communiceren en gewoontes in de andere taal. Jouw document vertalen wordt nauwkeurig gedaan waarbij rekening wordt gehouden met alle mogelijke valkuilen.


Documenten laten vertalen door AgroLingua

Een officieel document vertalen wordt bij AgroLingua met uiterste zorg gedaan. Onze werkwijze bestaat uit een aantal stappen:

  • De documenten worden bij ons aangeleverd;
  • De best passende vertaler wordt aan jouw opdracht gekoppeld;
  • Onze vertalers gaan voor jou aan de slag;
  • Het vertaalproces loopt;
  • Zodra de vertalingen van het document klaar zijn, worden deze gecontroleerd door een tweede vertaler;
  • De vertalingen worden naar jou opgestuurd voor eventuele feedback.


Ontdek zelf de voordelen van AgroLingua

Wil je meer informatie over de vertaaldiensten van AgroLingua? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op!