AGRARISCH VERTAALBUREAU

EXPERTS IN AGRARISCHE VERTALINGEN

Agrarisch vertaalbureau

Agrarische vertalingen zijn heel gespecialiseerd en vragen daarom om vakkundige en gespecialiseerde vertalers. Als agrarisch vertaalbureau weet AgroLingua als geen ander waar de valkuilen liggen bij agrarische vertalingen. Daarom werken wij enkel met native speakers, gespecialiseerd in de agrarische sector.


Offerte aanvragen Doe een gratis proefvertaling

In de agrarische sector is er veel internationaal goederenverkeer. Daarom is een kwalitatief goede agrarische vertaling van groot belang. Binnen de agrarische sector wordt er veel gebruik gemaakt van vakjargon en homoniemen. Wanneer een vertaler hier geen weet van heeft, sluipt er al gauw een fout in de technische vertalingen.


Nauwkeurige agrarische vertalingen

Het vertalen van professionele agrarische documenten vraagt veel meer dan een gedegen talenkennis. Als een vertaler een tekst niet helemaal begrijpt of een agrarische vakterm niet kent en daardoor een vertaalfout maakt, dan kan dit grote gevolgen hebben. Als agrarisch vertaalbureau wordt ons team vertalers met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd en begeleid.


Ervaren vertalers

Wij hebben een ruim aantal native speakers waar we mee samenwerken. Daarnaast hebben al onze vertalers affiniteit met de agrarische sector. Dit maakt dat wij kwaliteit voor uw agrarische vertalingen kunnen garanderen.

Wanneer we aan de slag gaan met uw agrarische vertalingen, zullen we een passende match maken tussen de opdracht en de vertaler. Indien onze vertaler een vraag heeft over de vertaling, zal hij of zij contact met u opnemen. Zo kunnen we de agrarische teksten vertalen zodat het bij u en uw bedrijf past.


Agrarisch vertaalbureau AgroLingua

Een agrarische vertaling wordt bij AgroLingua met uiterste zorg gedaan. Onze werkwijze is het beste uit te leggen aan de hand van acht concrete stappen. Wilt u uw agrarische teksten door ons laten vertalen? Dan hanteren wij een vertaaltarief op woordbasis. Onze vertaaltarieven zijn daarnaast afhankelijk van de brontaal en doeltaal.


Agrarische sectoren

Thuis in het jargon

Agrarische sectoren

AgroLingua is nadrukkelijk gespecialiseerd in de Agro & Food Business. Wij helpen internationale bedrijven en organisaties binnen deze sector met hun vertalingen. De Agro & Food Business is een breed begrip en is onder te verdelen in verschillende sectoren.

Agrotechniek

Bent u op zoek naar een specialistisch bureau voor vertalingen in de agrotechniek? Dan bent u bij AgroLingua aan het juiste adres. Onze deskundige native vertalers spreken uw vaktaal en leveren vertalingen die het verschil maken. Dankzij hun opleiding en/of ervaring zijn onze vertalers helemaal thuis in de wereld van agrotechniek.

>> Lees meer over vertalingen in de agrotechniek.

Veehouderij

De veehouderij staat voor een aantal belangrijke uitdagingen. Enerzijds dienen bedrijven binnen de veehouderij een overstap te maken naar meer duurzaamheid. Anderzijds moeten zij ook inspelen op de ontwikkelingen rondom automatisering, digitalisering en internationalisering van de markt.

>> Lees meer over vertalingen in de veehouderij

Landbouw

Heeft u een bedrijf in de landbouw, bent u een producent van landbouwmachines en beschikt u over een internationale klantenkring? Dan is de kans groot dat u met enige regelmaat behoefte hebt aan een goede vertaling. Ons team van native vertalers is expert op het gebied van vertalingen in de landbouw.

>> Lees meer over vertalingen in de landbouw.

Tuinbouw

Bloementelers in Nederland zorgen er jaarlijks voor dat het Sint-Pietersplein in Rome tijdens de paasdagen verandert in een bloemenzee. Zowel de bloementeelt als de groenteteelt zijn sectoren die zich voor een groot en belangrijk deel richten op de export. Internationaal opereren betekent communiceren in meerdere talen.

>> Lees meer over vertalingen in de tuinbouw


Food en Voedingsmiddelenindustrie

De voedingsmiddelenindustrie is één van de grootste in Nederland. Dat betekent dat wij vertalingen maken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om een vertaling van een tekst op een verpakking, een keuringsrapport of -reglement over voedselveiligheid of een voorschrift voor de internationale handel in voedingsmiddelen, wij vertalen al uw documentatie op vakkundige wijze.

>> Lees meer over vertalingen in de Food en Voedingsmiddelenindustrie

Fruitteelt

Als u denkt aan de fruitteelt in Nederland, dan denk u aan appels en peren. Toch is de fruitteelt hier veel breder. Denk bijvoorbeeld aan de productie van lokale wijnen in Limburg en de eerste ‘Neder’ banaan in Gelderland. In onze economie speelt export een belangrijke rol. Voor de fruitteelt is Duitsland bijvoorbeeld een belangrijke afzetmarkt.

>> Lees meer over vertalingen in de fruitteelt