VERTAALBUREAU FRANS

AGRARISCHE VERTALINGEN NAAR HET FRANS

Stijgende export naar Frankrijk vraagt om vertalingen in het Frans


Frankrijk is voor ondernemers uit de agro-food sector een grote afzetmarkt die volop kansen biedt. Met 67 miljoen inwoners is het de op een na grootste consumentenmarkt in de EU. Bovendien is het een markt die vlakbij ligt. Alleen al in de regio Parijs wonen zo'n 18 miljoen mensen. Dat biedt volop mogelijkheden voor de export van agrarische producten.

Om uw concurrentiepositie te versterken, zijn vertalingen naar het Frans van groot belang. De native vertalers van Vertaalbureau Agrolingua zorgen ervoor dat uw informatie professioneel wordt vertaald naar het Frans. Ons vertaalbureau maakt in haar agrarische vertalingen gebruik van de juiste vakterminologie voor uw sector.


Offerte aanvragen

Frankrijk een uitdagende groeimarkt

Dat er regelmatig handelsmissies naar Frankrijk worden georganiseerd, is heel begrijpelijk. Niet alleen is het na Duitsland de tweede consumentenmarkt, het is ook de derde economie van Europa.

Toch is er nog veel te winnen voor agrarische ondernemers. Ons land handelt nog relatief weinig met Frankrijk. Het staat als internationale handelspartner slechts op een vierde plek.

Er is overigens wel sprake van een stijgende lijn. Vooral in de export van agro- en food producten doet Nederland het steeds beter. Zo steeg de export in 2017 zelfs met 13 procent.

Wanneer u teksten wilt laten vertalen naar het Frans, bent u bij vertaalbureau Agrolingua aan het juiste adres. Ons vertaalbureau heeft ook een vestiging in Frankrijk. Wij leveren u dan ook een perfecte agrarische vertaling in het Frans.

Frans een wereldtaal die net over de grens begint

Wie Frans wil horen spreken, hoeft niet ver te reizen. Steek bij Maastricht de grens over en u zit direct in Franstalig taalgebied. Ook vanuit Breda of Roosendaal is het maar een korte rit naar Brussel en het gebied ten zuiden daarvan waar het Frans de voertaal is.

Nog even de voet op het gaspedaal en u bevindt zich al in Frankrijk. Het land van waaruit de Franse taal zich verspreidde over de rest van de wereld. Het français wordt wereldwijd door zo'n 275 miljoen mensen gesproken en is in zo'n 30 landen een officiële taal.

Naast Frankrijk is dat in Europa in België, Zwitserland, Luxemburg, Monaco en de Kanaaleilanden het geval. In ons werelddeel is het Frans na het Engels ook de meest onderwezen taal. Ook in Canada wordt Frans gesproken en is het voor 22% van de bevolking de moedertaal. Daarnaast spreekt men Frans in diverse landen op het Afrikaanse continent waaronder Congo-Kinshasa, Ivoorkust, Senegal en Kameroen.

Vertalingen naar het Frans

Met zoveel Franstaligen in de wereld valt er voor ondernemers heel wat te winnen wanneer zij hun belangrijke informatie laten vertalen in het Frans.

Vertaalbureau Agrolingua is de specialist in vertalingen voor de agro-food sector. Onze vertalers werken bij een vertaling altijd vanuit het moedertaalprincipe. Dit wil zeggen dat er wordt vertaald richting de moedertaal. Onze native speakers staan dan ook garant voor een agrarische vertaling met het juiste taalgevoel.

Interesse in een vertaling Frans? Neem vandaag nog contact met vertaalbureau Agrolingua op.