Internationaal succes met vertalingen

VERTAALBUREAU FRANS

Frans vertaalbureau met agrarische specialisatie

Als professioneel vertaalbureau Frans is AgroLingua gespecialiseerd in het vertalen van teksten voor de agro- en foodsector naar het Frans. Onze gespecialiseerde native Frans vertalers werken aan zeer uiteenlopende vertaalprojecten: van handleidingen van internationale machinefabrikanten voor de landbouwsector tot aan bedrijven die recepten schrijven voor ecologische maaltijdboxen.

Met onze jarenlange ervaring in de agro- en foodsector begrijpen onze native Frans vertalers als geen andere welke nuances cruciaal zijn om uw Franstalige doelgroep succesvol te bereiken. Wij verzekeren een foutloze vertaling die naadloos aansluit op uw doelgroep in bijvoorbeeld voedingsmiddelentechnologie, pluimveehouderij, agrotechniek of rundveehouderij.


Offerte aanvragen


Professionele Franse vertalingen bij AgroLingua

Er is geen twijfel over mogelijk dat de Franse taal van groot belang is voor een professioneel vertaalbureau, gezien het feit dat het wereldwijd door maar liefst 275 miljoen mensen wordt gesproken in 30 verschillende landen.

Bij AgroLingua vertalen we wekelijks tientallen documenten voor klanten over de hele wereld die actief zijn in Franstalige regio's. Of het nu gaat om social media berichten voor een exotisch groente- en fruitimporteur of een website voor een installateur van klimaatsystemen voor varkensstallen, onze gespecialiseerde Franse vertalers hebben de kennis en expertise om deze klussen te klaren.

Sinds enkele jaren zijn we bij AgroLingua ook actief op de Franse markt. Onze collega's bij Agence de traduction AgroLingua.fr werken hard om onze Franstalige klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit ISO-gecertificeerde agrarische vertalingen. Kortom, als het gaat om vertalingen in het Frans, ben je bij agrarisch vertaalbureau AgroLingua aan het juiste adres!


De voordelen van een professioneel vertaalbureau Frans

De vertalingen van en naar het Frans laten uitvoeren door een gecertificeerd vertaalbureau Frans brengt voordelen met zich mee:

 • Bij professioneel vertaalbureau AgroLingua vindt u ervaren in-house Frans vertalers en altijd een native speaker revisor voor het Frans.
 • Wij bieden kwaliteit tegen een goede prijs en garanderen deze kwaliteit met ons ISO-9001 en 17100 certificaat.
 • We maken het u gemakkelijk met de mogelijkheid om achteraf te betalen met factuur.
 • We hebben partnerschappen met gerenommeerde partijen uit de sector en beschikken we over meer dan 20 jaar ervaring in het vertalen.

Kortom, bij agrarisch vertaalbureau AgroLingua kunt u rekenen op professionele Franse vertalingen van de hoogste kwaliteit.


De varianten van de Franse taal

Aangezien de Franse taal in meer dan dertig landen wordt gesproken, kan het gebruik van woorden sterk variëren afhankelijk van het land waar de vertaling gebruikt zal worden; een moedertaalspreker weet precies wat nodig is voor uw doelgebied en uw Franse vertalingen.

 • Frans van Frankrijk: Dit is de standaardvariant van het Frans en wordt gesproken in Frankrijk. Het heeft een aantal regionale dialecten, zoals het Bretons en het Occitaans.
 • Quebec-Frans: Dit is een variant van het Frans die wordt gesproken in Quebec, Canada. Het heeft enkele kenmerken die verschillen van het standaard Frans, zoals de uitspraak van bepaalde klinkers en de gebruik van woorden uit het Engels.
 • Afrikaans Frans: Dit is een variant van het Frans die wordt gesproken in veel Afrikaanse landen, zoals Senegal en Ivoorkust. Het heeft ook enkele kenmerken die verschillen van het standaard Frans, zoals de gebruik van lokale woorden en de invloeden van andere talen zoals Arabisch en Portugees.
 • Belgisch Frans: Dit is een variant van het Frans die wordt gesproken in België. Het heeft enkele kenmerken die verschillen van het Frans van Frankrijk, zoals de uitspraak van bepaalde klinkers en de gebruik van woorden uit het Nederlands.
 • Zwitsers Frans: Dit is een variant van het Frans die wordt gesproken in Zwitserland. Het heeft enkele kenmerken die verschillen van het standaard Frans, zoals de uitspraak van bepaalde klinkers en de gebruik van lokale woorden en uitdrukkingen.

Over het algemeen zijn er veel varianten van het Frans die over de hele wereld worden gesproken. Elk van deze varianten heeft zijn eigen unieke kenmerken en dialecten, en elk is belangrijk voor de culturele diversiteit en identiteit van de regio waarin het wordt gesproken.


Veelvoorkomende talencombinaties Frans

Bij agrarisch vertaalbureau AgroLingua kunnen we uw teksten voor de agro- en foodsector niet alleen van en naar het Frans vertalen, maar ook van en naar andere talen. Benieuwd naar veelvoorkomende talencombinaties? Onze vertaler Frans heeft ze voor u op een rijtje gezet.

 • Vertalen Nederlands Frans
 • Vertalen Duits Frans
 • Vertalen Engels Frans
 • Vertalen Frans Nederlands
 • Vertalen Frans Duits
 • Vertalen Frans Engels


AgroLingua inschakelen als vertaalbureau Frans

Als agrarisch specialist begrijpt u als geen ander hoe belangrijk het is om een heldere boodschap te hebben, vooral bij internationale zaken. Maar het vertalen van agrarische teksten van of naar het Frans kan een uitdaging zijn. Het vereist niet alleen een uitgebreide woordenschat, maar ook kennis van vakterminologie en -jargon. Daarom kan het inschakelen van een professioneel vertaalbureau, zoals AgroLingua, een verstandige keuze zijn.

Onze native speaker vertalers beschikken niet alleen over uitstekende taalkennis, maar ook over actuele kennis van de agrarische sector. Bij AgroLingua begrijpen we dat elke agrarische sector uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte vertalingen die perfect zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om vertalingen van het Nederlands naar het Frans of andersom, wij garanderen een nauwkeurige en professionele vertaling.

Kortom, met AgroLingua weet u zeker dat uw agrarische teksten foutloos worden vertaald en dat uw boodschap duidelijk en accuraat wordt overgebracht. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om voor u aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat uw boodschap wereldwijd begrepen wordt.

VERTAALBUREAU FRANS

TAALFEITEN OVER DE FRANSE TAAL

Heeft u plannen om internationaal actief te worden op de Franse markt maar geen flauw idee met welke verschillen u rekening moet houden? De (ver)taalspecialisten van professioneel vertaalbureau AgroLingua geven graag enkele tips die u op weg kunnen helpen.