EEN BREED SCALA AAN GESPECIALISEERDE VERTALERS

VERTALINGEN NAAR HET ITALIAANS

De Italiaanse taal is de moedertaal van meer dan 65 miljoen mensen. De taal wordt ook over de hele wereld gesproken, in totaal door circa 90 miljoen personen. Uiteraard denkt u aan Italië en Zwitserland, maar wist u dat in landen als Argentinië, Ethiopië, Kroatië en Venezuela het Italiaans een erkende minderheidstaal is? Voor de internationale ontwikkeling van een bedrijf kan het dan ook van onschatbare waarde zijn dat belangrijke documentatie wordt vertaald naar deze wereldtaal. Een goede Italiaanse vertaling is noodzakelijk als u actief bent of wilt zijn in een Italiaanssprekend land.

De Italiaanse vertalers van AgroLingua zijn opgegroeid met deze Romaanse taal; het Italiaans is hun moedertaal. Door hun taalkennis te combineren met een vakgerelateerde achtergrond in bijvoorbeeld tuinbouw, intensieve veehouderij of levensmiddelenindustrie kunnen zij uw teksten perfect vertalen met de terminologie die gangbaar is in uw vakgebied.

Onze vertaling is een absolute meerwaarde en een essentieel document als uw onderneming werkzaam is in het Italiaanse taalgebied.