LAAT UW ZAKELIJKE DOCUMENTEN VERTALEN DOOR AGROLINGUA

VERTALINGEN NAAR HET NEDERLANDS

De Nederlandse taal is in zes landen een officiële taal: Nederland, België, Suriname, Aruba, Curaçao en Sint Maarten. De taal wordt naar schatting door meer dan 30 miljoen mensen gesproken. Naast Nederland (ca. 17 miljoen), België (ca. 6,5 miljoen) en Suriname (ca. 400 duizend) zijn er over de hele wereld nog talloze emigranten, inwoners van voormalige koloniën en tweedetaalsprekers die het Nederlands machtig zijn. Daarmee behoort het Nederlands tot een van de 40 meest gesproken talen ter wereld.

Een goede vertaling naar het Nederlands begint uiteraard bij een goede moedertaalspreker met kennis van uw sector. Het voordeel van moedertaalsprekers is dat ze verder kijken dan alleen losse woorden of zinnen. Ze weten precies welke culturele verschillen er zijn en welke termen slechts in een specifiek deel van het taalgebied worden gebruikt.

AgroLingua helpt uw bedrijf met het naar het Nederlands vertalen van websites, brochures, persberichten, brieven en vakliteratuur voor de tuinbouw, intensieve veehouderij, levensmiddelenindustrie en alle andere agrarische sectoren.