Vertaalbureau Nederlands

Agrarische vertalingen naar het Nederlands

Gecertificeerd vertaalbureau Nederlands

Als vertaalbureau Nederlands is het leveren van kwalitatief goede vertalingen onze kracht. Wij zijn kwaliteit-, klant- en resultaatgericht. Wist u dat Nederlands één van de 40 meest gesproken talen ter wereld is? Het totaal aantal mensen dat Nederlands spreekt, wordt geschat op zo'n 30 miljoen. Het merendeel Nederlandssprekenden komen uit Nederland en België, maar ook in landen als Suriname, Aruba, Curaçao en Sint Maarten is Nederlands een officiële taal.

Wilt u succesvol zaken doen met één van deze landen? Dan is het aan te raden om voor kwalitatief goede communicatie te zorgen. Als vertaalbureau Nederlands helpen wij u met agrarische vertalingen van én naar het Nederlands.


Offerte aanvragen


Vertalen van en naar het Nederlands

Vertaalbureau AgroLingua maakt niet alleen agrarische vertalingen vanuit het Nederlands naar vreemde talen als het Engels, Spaans, Duits, Pools en Russisch.

Teksten worden ook vanuit allerlei vreemde talen naar het Nederlands vertaald. Binnen de agrarische sector volgen de technologische ontwikkelingen elkaar namelijk in rap tempo op. De landbouw vindt allang niet meer alleen op het land plaats. Binnen de sector zijn ook allerlei hightech bedrijven actief.

Nederlands is een ingewikkelde taal met veel regels. De uitspraak en grammatica kunnen voor veel verwarring zorgen. Daarnaast heeft de Nederlandse taal veel leenwoorden. Dit maakt vertalen van en naar het Nederlands een lastige opgave.


Het belang van moedertaal bij Nederlandse vertalingen

Een vertaler van vertaalbureau Agrolingua werkt volgens het moedertaalprincipe. Dit houdt in dat bij vertalingen de moedertaal de doeltaal is. De vertaler is dus altijd een native speaker. Bij vertalingen naar de Nederlandse taal is de moedertaal dus het Nederlands. Wilt u een tekst laten vertalen van het Nederlands naar het Engels? Dan zal de vertaler Engels als moedertaal hebben.

Moedertaalsprekers zijn uitstekend in staat om een tekst vakkundig en met het juiste taalgevoel te vertalen. Zij zijn op de hoogte van de culturele en regionale verschillen binnen het taalgebied. Vertalen is nu eenmaal meer dan het louter omzetten van losse woorden of zinnen van het ene idioom naar het andere.

Om een goede agrarische vertaling te maken, is kennis van de sector uiteraard een voorwaarde. Onze vertalers weten precies wat er in de sector speelt en beheersen de specifieke vakterminologie voor de juiste vertaling.


De voordelen van een gecertificeerd Vertaalbureau Nederlands

De vertalingen van en naar het Nederlands laten uitvoeren door een gecertificeerd vertaalbureau Nederlands brengt voordelen met zich mee:

 • Wij zijn kwaliteitsgericht en tevens een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.
 • Bij ons staan de wensen en behoeften van de klant centraal.
 • Onze vertalers werken resultaatgericht en zorgen voor een consistentie in hun woordkeuze.

 • Nederlands - Engels en andere veelvoorkomende vertalingen

  • Vertaler Nederlands - Engels
  • Vertaler Nederlands - Duits
  • Vertaler Nederlands - Spaans
  • Vertaler Nederlands - Pools
  • Vertaler Nederlands - Frans
  • Vertaler Nederlands - Grieks
  • Vertaler Nederlands - Arabisch
  • Vertaler Nederlands - Portugees
  • Vertaler Nederlands - Turks