Partnerschappen

AgroLingua

Vertaalpartner

Een goede communicatie tussen klant en vertaalbureau is essentieel voor kwalitatief goede vertalingen. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten en bouwen wij aan een persoonlijke relatie. Hoe langer de samenwerking duurt en hoe intensiever deze is, hoe efficiënter de communicatie wordt. Korte lijntjes en snel kunnen schakelen zorgen voor een hogere kwaliteit van de vertalingen. Zo weten onze vertalers beter wat de communicatiestijl is van onze klant en vergt een vertaling minder voorbereiding.

Op dit moment heeft AgroLingua een aantal effectieve samenwerkingen lopen:

Ekomenu

Voor het effectief bereiken van de internationale doelgroep in zowel Nederland als België heeft Ekomenu besloten om gebruik te maken van een meertalige communicatiestrategie. Om deze strategie te ondersteunen, heeft Ekomenu enkele jaren gekozen om Vertaalbureau AgroLingua in te schakelen voor hun vertaalbehoeften naar het Frans en Engels.

Lees meer over het partnerschap met Ekomenu.


Safari Marketing B.V.

Onze vaste en vertrouwde marketingpartner in de Agri & Food sector is Safari Marketing. Vertaalbureau AgroLingua ondersteunt de klanten van Safari Marketing als vaste vertaalpartner voor o.a. websites, advertenties, SEO teksten en meer. Andersom ondersteunt Safari Marketing bij de marketingactiviteiten van AgroLingua worden klanten bij marketingbehoeften naar deze betrouwbare partij gerefereerd.


GroentenFruit Huis

AgroLingua en GroentenFruit Huis werken gericht samen aan het verder uitbouwen van de internationale markt voor hoogwaardige agrarische meertalige communicatie.

Lees meer over het partnerschap met GroentenFruit-huis.


Dutch Poultry Centre

Dutch Poultry Centre draait om samenwerkingen. Het partnerschap tussen AgroLingua en Dutch Poultry Centre houdt in dat AgroLingua wordt toegevoegd als preferred partner. Als preferred partner is AgroLingua betrokken bij diverse contactmomenten en kennisbijeenkomsten, welke georganiseerd worden door en voor partners.
Lees meer over het partnerschap met Dutch Poultry Centre.


Technikboerse.com/Deutscher Landwirtschaftsverlag

Technikboerse.com is Europa's grootste marktplaats voor landbouwmachines. AgroLingua en zusterbedrijf Agrar-Übersetzer mogen zich de officiële vertaal- en mediapartner noemen van technikboerse.com, een onderdeel van Deutscher Landwirtschaftsverlag; een van Europa's grootste en succesvolste mediahuizen voor de agrarische sector.
Lees meer over het partnerschap met Technikboerse.com/Deutscher Landwirtschaftsverlag.


Roodbont Publishers

De samenwerking tussen Roodbont en AgroLingua is er nadrukkelijk op gericht om de krachten te bundelen en zo de posities van beide bedrijven binnen hun eigen core-business te versterken.
Lees meer over het partnerschap met Roodbont.


Landtechnikvideos

AgroLingua en Landtechnikvideos hebben al langere tijd een zakelijke relatie en werken nu gericht samen. Beide bedrijven hebben dezelfde normen: onafhankelijk, betrouwbaar en een positief imago. De samenwerking versterkt dat beeld in de markt.
Lees meer over het partnerschap met Landtechnikvideos.


Ontdek zelf de voordelen van een samenwerking

Wilt u meer informatie over de verschillende samenwerkingen van AgroLingua? Of misschien wil u wel de mogelijkheden voor een samenwerking met uw bedrijf onderzoeken. Wij staan u graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op.