Partnerschappen

AgroLingua

Vertaalpartner

Een goede communicatie tussen klant en vertaalbureau is essentieel voor kwalitatief goede vertalingen. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten en bouwen wij aan een persoonlijke relatie. Hoe langer de samenwerking duurt en hoe intensiever deze is, hoe efficiënter de communicatie wordt. Korte lijntjes en snel kunnen schakelen zorgen voor een hogere kwaliteit van de vertalingen. Zo weten onze vertalers beter wat de communicatiestijl is van onze klant en vergt een vertaling minder voorbereiding.

Op dit moment heeft AgroLingua een aantal effectieve samenwerkingen lopen:

GroentenFruit Huis

AgroLingua en GroentenFruit Huis werken gericht samen aan het verder uitbouwen van de internationale markt voor hoogwaardige agrarische meertalige communicatie.


Lees meer over het partnerschap met GroentenFruit-huis.


Roodbont Publishers

De samenwerking tussen Roodbont en AgroLingua is er nadrukkelijk op gericht om de krachten te bundelen en zo de posities van beide bedrijven binnen hun eigen core-business te versterken.

Lees meer over het partnerschap met Roodbont.


Landtechnikvideos

AgroLingua en Landtechnikvideos hebben al langere tijd een zakelijke relatie en werken nu gericht samen. Beide bedrijven hebben dezelfde normen: onafhankelijk, betrouwbaar en een positief imago. De samenwerking versterkt dat beeld in de markt.

Lees meer over het partnerschap met Landtechnikvideos.


Ontdek zelf de voordelen van een samenwerking

Wilt u meer informatie over de verschillende samenwerkingen van AgroLingua? Of misschien wil u wel de mogelijkheden voor een samenwerking met uw bedrijf onderzoeken. Wij staan u graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op.


Contact opnemen