Erkend gecertificeerd vertaalbureau

ISO-gecertificeerd

Erkend gecertificeerd vertaalbureau

Een goede indruk achterlaten met uw vertaalde teksten binnen de agrarische sector? AgroLingua is een erkend vertaalbureau gespecialiseerd in de agrarische sector en heeft de juiste certificaten behaald. Een slechte vertaling brengt bij de lezer al gauw negatieve associaties naar boven. AgroLingua is zich hiervan bewust. Daarom is vertalen voor AgroLingua meer dan alleen het omzetten van woorden van de ene naar de andere taal.


Offerte aanvragen

Communicatie is essentieel. Goed vertaalde teksten dragen daar een steentje aan bij. Daarom streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij met een systeem dat voldoet aan alle ISO-eisen. Dit maakt van AgroLingua een gecertificeerd vertaalbureau.


Kwaliteitsstandaard

AgroLingua garandeert een correcte vertaling van hoge kwaliteit, volgens de gemaakte afspraken en briefing. Het streven van AgroLingua is om vertalingen van uitstekende kwaliteit te leveren. Daarom gaan wij graag het gesprek met je aan voordat we aan de vertaling beginnen. Hierbij willen we meer informatie over de tone of voice, jargon en overige (vertaal)wensen. Onze projectmanagers denken graag met u mee.


ISO 9001 en 17100 gecertificeerd vertaalbureau

AgroLingua is een ISO gecertificeerd vertaalbureau en bezit twee ISO-certificaten:

  • ISO-9001
  • ISO-17100
Het belangrijkste doel van de ISO-9001 norm heeft alles te maken met kwaliteitsmanagement. Met andere woorden: AgroLingua doet er alles aan om een bepaalde kwaliteit te garanderen. Deze norm is internationaal. Hiervoor heeft AgroLingua een kwaliteitsbeleid ontwikkeld dat in de praktijk wordt gehanteerd. Met behulp van dit systeem leert AgroLingua dagelijks bij en is het mogelijk om onze dienstverlening continu te verbeteren.

De ISO-17100 norm is een internationale norm voor vertaaldiensten. Het beschrijft aan welke eisen een aanbieder van vertaaldiensten moet voldoen met betrekking tot de inzet van mensen en middelen. Het hebben van dit certificaat maakt van AgroLingua een erkend vertaalbureau. Een vertaalbureau kan deze certificering enkel behalen wanneer zij een tweede controle van de vertaalde tekst uitvoeren en wanneer de vertaling volgens overeenkomst geleverd wordt. De overige eisen van de ISO-17100 norm hebben betrekking op de inzet en opleiding van de vertalers, kwaliteitszorg, projectbeheer en de contracten. Ook de beveiliging van klantgegevens speelt een belangrijke rol.


Professionele vertalingen

AgroLingua neemt het vertalen van teksten binnen de agrarische sector heel serieus. Daarom werken wij uitsluitend met native speakers voor uw vertaling. Daarnaast heeft iedere vertaler affiniteit met de agrarische sector, wat het mogelijk maakt om de juiste match te maken tussen de vertaler en de opdracht.


Ontdek zelf de mogelijkheden van AgroLingua

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en vertaaldiensten van AgroLingua? Wij ontmoeten u graag persoonlijk. Neem gerust contact met ons op!