Vertaalbureau Pools

Agrarische vertalingen van en naar Pools

Gecertificeerd vertaalbureau Pools

Sinds de toetreding tot de Europese Unie in 2004 heeft het land zich opgewerkt tot de achtste economie van Europa én zich bewezen als aantrekkelijke handelspartner. In de agrarische sector speelt de Poolse import en export een toenemende rol van betekenis. De vraag naar gespecialiseerde vertalingen voor de agrarische sector neemt door deze ontwikkeling sterk toe.

Bent u momenteel actief in Polen of liggen er plannen om zaken te doen met Poolse partners? Dan is een gespecialiseerde en kwalitatief hoogstaande vertaling van groot belang. Als gecertificeerd vertaalbureau Pools ondersteunen wij uw bedrijf graag op het gebied meertalige communicatie voor de Poolse markt.


Offerte aanvragen


Vertalen van en naar het Pools

Vertaalbureau AgroLingua vertaalt niet alleen agrarische teksten van en naar het Pools. Wij ondersteunen onze klanten ook op het gebied van meertalige communicatie naar bijvoorbeeld hetEngels, Spaans, Duits, Frans en Russisch.

Binnen de agrarische sector volgen de technologische- en economische ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. De tuinbouw vindt bijvoorbeeld allang niet meer alleen in de kas plaats. Binnen de sector zijn tegenwoordig ook vele technische, biologische of IT-bedrijven actief.

Het begrijpen van de Poolse taal is voor de gemiddelde Nederlander moeilijk te begrijpen. In deze West-Slavische taal worden lettercombinaties en klanken gebruikt zoals ch, cz en sz die ons op het eerste gehoor wat vreemd in de oren klinken; een gespecialiseerd vertaalbureau Pools is geen overbodige luxe.


Vertalingen door Poolse moedertaalsprekers

Met een groeiende economie, interessante handelspartners en bijna veertig miljoen sprekers van de Poolse taal in zowel binnen- als buitenland mogen we met recht zeggen dat vertalingen naar het Pools in de lift zitten. Vertaalbureau AgroLingua is dé specialist op het gebied van vertalingen voor de agro-food sector.

Onze vertalers werken enkel vanuit het moedertaalprincipe. Dit wil zeggen dat er wordt vertaald richting de moedertaal. De moedertaalsprekers van AgroLingua staan mede door deze criteria garant voor een vertaling met het juiste agrarische taalgevoel.

Met uw Poolse communicatie wilt u de juiste doelgroep bereiken; iets wat enkel mogelijk is met de juiste woorden, grammatica en terminologie. Kenmerkend voor de Poolse taal is namelijk de ingewikkelde grammatica. Een Poolse moedertaalspreker weet precies welke van de zeven naamvallen zij moeten gebruiken en op welke manier het zelfstandig naamwoord vervoegd moet worden.


De voordelen van een gecertificeerd Vertaalbureau Pools

De vertalingen van en naar het Pools laten uitvoeren door een gecertificeerd vertaalbureau Pools brengt voordelen met zich mee:

 • Wij zijn kwaliteitsgericht en tevens een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.
 • Bij ons staan de wensen en behoeften van de klant centraal.
 • Onze vertalers werken resultaatgericht en zorgen voor een consistentie in hun woordkeuze.

 • Pools - Engels en andere veelvoorkomende vertalingen

  • Vertaler Pools - Engels
  • Vertaler Pools - Duits
  • Vertaler Pools - Spaans
  • Vertaler Pools - Nederlands
  • Vertaler Pools - Frans
  • Vertaler Pools - Grieks
  • Vertaler Pools - Arabisch
  • Vertaler Pools - Portugees
  • Vertaler Pools - Turks