Vertaalbureau Engels

Agrarische vertalingen van en naar Engels

Gecertificeerd vertaalbureau Engels

Engels is één van de meest gesproken taal ter wereld. Als vertaalbureau Engels garandeert AgroLingua kwalitatieve Engelse vertalingen. Wij zijn namelijk gecertificeerd volgens de ISO-9001 en ISO-17100 normen. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor al onze vertalingen. Deze kwaliteit kunnen wij waarborgen door te werken met een systeem dat voldoet aan alle ISO-eisen.

Bent u op zoek naar een vertaalbureau Engels waar de vertalingen altijd worden uitgevoerd door native speakers, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de vertalingen? Dan bent u AgroLingua aan het juiste adres.

Doordat veel mensen een aardig woordje Engels spreken, hebben zij al gauw het idee dat zij zelf hun tekstvertalingen kunnen verzorgen. Hier moet echter niet te gemakkelijk over gedacht worden. Er is namelijk een groot verschil tussen een begrijpelijke Engelse tekst en een tekst die door een native speaker is geschreven.

Als vertaalbureau Engels is AgroLingua gespecialiseerd in Engelse vertalingen binnen de agrarische sector. Daarnaast kan AgroLingua u ook helpen bij vertalingen naar andere vreemde talen als het Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools of Russisch.


Offerte aanvragen

Vertaling Engels

Dat Engels een wereldtaal is, werd in een klein land als Nederland al snel begrepen. Veel Nederlanders spreken en begrijpen de Engelse taal daarom redelijk goed. Dat wil echter niet zeggen dat zij zomaar even een technische handleiding kunnen lezen in het Engels. Laat staan dat zij begrijpen wat er precies in een juridisch contract staat.

Andersom geldt dat natuurlijk ook wanneer teksten van het Nederlands naar het Engels moeten worden vertaald. Dan blijkt dat het schrijven in de moedertaal toch wat anders is dan deze te vertalen naar een vreemde taal. Met deze informatie in het achterhoofd moet een vertaling Nederlands Engels of een vertaling Engels Nederlands natuurlijk van zeer hoge kwaliteit zijn.

Doordat wij een ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau zijn, bent u verzekerd van kwalitatief goede vertalingen. Deze normen verplichten ons om elke tekst te reviseren om zo een hoge klanttevredenheid te bereiken. Uw agrarische vertaling van en naar het Engels is niet alleen maar vertaald, de tekst is ook optimaal afgestemd op uw Engelse doelgroep. De vertalers van AgroLingua hebben affiniteit met de agrarische sector en beheersen specifieke vakterminologie.


Vertaling Engels: moedertaal is doeltaal

Werken via het moedertaalprincipe betekent dat tijdens het vertaalproces de moedertaal van een vertaler de doeltaal is. Om teksten op deze manier te vertalen heb je dus native speakers nodig. Native speakers, ofwel moedertaalsprekers, zijn personen die talen op een natuurlijke wijze leren spreken. Zij weten dan ook hoe je een tekst vakkundig en met het daarbij passende taalgevoel moet vertalen. De Engelse vertalingen worden bij AgroLingua altijd uitgevoerd door native speakers.

Het doel van uw Engelse vertalingen is het bereiken van de juiste doelgroep. Daarom dient de vertaling de juiste bewoordingen te bevatten en de lezer direct aan te spreken. Eén op één vertalingen van bepaalde woorden of uitdrukkingen die in het Engels in een andere context worden gebruikt, of een totaal andere betekenis hebben, kunnen voor lastige situaties zorgen.

Een slechte vertaling roept meer vragen dan antwoorden op. Iets wat u wilt voorkomen met uw communicatie. Een kwalitatief goede vertaling is alleen mogelijk wanneer deze is gemaakt door een vertaler voor wie het Engels de moedertaal is. Hij of zij past het juiste taalgebruik toe en weet de juiste toon te raken.


De voordelen van een gecertificeerd Vertaalbureau 

AgroLingua inschakelen als uw vertaalbureau Engels? U profiteert direct van de volgende voordelen:

● Onze vertalers werken resultaatgericht en zorgen voor consistentie in hun woordkeuze.
● Bij ons staan de wensen en behoeften van de klant centraal.
● Wij zijn kwaliteitsgericht en tevens een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.


Engels - Nederlands en veelvoorkomende vertalingen

● Vertaler Engels - Nederlands
● Vertaler Nederlands - Engels
● Vertaler Engels - Duits
● Vertaler Duits - Engels
● Vertaler Engels - Frans
● Vertaler Frans - Engels

Offerte aanvragen