Over ons vertaalbureau

AgroLingua is een uniek vertaalbureau.

Vertaalbureau AgroLingua is een uniek vertaalbureau. Ons vertaalbureau heeft zich nadrukkelijk gespecialiseerd op de Agro & Food Business. Wij helpen binnen die branche internationale bedrijven en organisaties met hun vertalingen.
Wij blinken uit als betrokken partner van vertalingen voor bedrijven. Met name bedrijven die actief zijn in de tuinbouw, veehouderij, agrotechniek en voedingsmiddelenindustrie en aanverwante sectoren.

Vertaalbureau met toegevoegde waarde
Ons vertaalbureau voegt waarde toe door de kennis van terminologie en vaktaal. Wij leveren de gewenste vertaling in de juiste taal en het gewenste vakjargon.
Je mag ons ook een agrarisch vertaalbureau noemen of een vertaalbureau voor de voedingsmiddelenindustrie. Onze klanten in de land- en tuinbouw zien ons als hét vertaalbureau voor hun sector. Daar zijn we enorm trots op.
In de eerste jaren hebben we vooral weten te groeien in Nederland en België. Maar de groei gaat door. Momenteel zijn we ook actief in de Duitstalige landen met Agrar-Übersetzer.de. En in Frankrijk met AgroLingua.FR. 

Vertaalbureau met persoonlijk contact
Ons vertaalbureau gelooft in de het combineren van de laatste vertaaltechniek en persoonlijk contact tussen mensen.
Onze klanten profiteren van onze state-of-the-art vertaaltechnologie waarmee we vertaalgeheugens en terminologielijsten bouwen.
Daarnaast is er persoonlijk contact. Dat persoonlijk contact is er met de verantwoordelijke sales managers en projectmanagers. Dat persoonlijke contact is nodig. Veelal om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Mag de tekst vrij vertaald worden, of juist niet? Wij bespreken graag de juiste aanpak zodat we aansluiten bij de vertaalwensen van u, de klant. Het persoonlijk contact is ook belangrijk om vertaalprojecten goed in te plannen en binnen de afgesproken tijd de vertaling op te leveren.

Onze vertalingen gaan wereldwijd in alle talen
Onze klanten zitten wereldwijd. In heel Europa en ver daarbuiten hebben we momenteel tevreden klanten. De belangrijkste reden dat bedrijven uit de Agri & Food wereld ons uitkiezen om hun vertalingen uit te voeren is natuurlijk ons specialisme in die sector. De dynamische, innovatieve agrarische wereld weet dat ze kunnen vertrouwen op de vakkundige vertalers van vertaalbureau Agrolingua!