Over ons vertaalbureau

AgroLingua is een uniek vertaalbureau.

Over ons

AgroLingua is nadrukkelijk gespecialiseerd in de Agro & Food Business, wat ons een uniek vertaalbureau maakt. Wij helpen internationale bedrijven en organisaties binnen de Agro & Food Business met hun vertalingen.

Wij blinken uit als betrokken vertaalpartner voor bedrijven. Met name bedrijven die actief zijn in de tuinbouw, veehouderij, agrotechniek, voedingsmiddelenindustrie en aanverwante sectoren.

Vertaalbureau met toegevoegde waarde

Wij voegen waarde toe door onze kennis van terminologie en vaktaal. Dat maakt dat wij de gewenste vertaling in de juiste taal met het gewenste vakjargon kunnen leveren.

U mag ons een agrarisch vertaalbureau noemen of een vertaalbureau voor de voedingsmiddelenindustrie. Onze klanten in de land- en tuinbouw zien ons als hét vertaalbureau voor hun sector. Daar zijn wij enorm trots op.

In de eerste jaren van ons bestaan zijn we vooral gegroeid in Nederland en België, maar de groei gaat door. Momenteel zijn we ook actief in de Duits- en Franstalige landen.

Persoonlijk contact voorop

Wij geloven in het combineren van de laatste vertaaltechniek en persoonlijk contact tussen mensen. Onze klanten profiteren van onze state-of-the-art vertaaltechnologie waarmee we vertaalgeheugens en terminologielijsten bouwen en uitbreiden.

Daarnaast is er persoonlijk contact. Dat persoonlijk contact is er met de verantwoordelijke salesmanagers en projectmanagers. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact essentieel is, veelal om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Mag de tekst vrij vertaald worden, of juist niet? Wij bespreken graag de juiste aanpak zodat we aansluiten bij uw vertaalwensen. Het persoonlijk contact is ook belangrijk om vertaalprojecten goed in te plannen en binnen de afgesproken tijd de vertaling op te leveren.


Wereldwijde vertalingen in alle talen

Onze klanten zijn wereldwijd actief. In heel Europa en ver daarbuiten hebben we momenteel tevreden klanten. Onze specialisatie in de Agro & Food wereld is de belangrijkste reden dat bedrijven ons uitkiezen om hun vertalingen uit te voeren. De dynamische, innovatieve agrarische wereld weet dat ze kunnen vertrouwen op de vakkundige vertalers van vertaalbureau Agrolingua!

Benieuwd wie de gezichten achter AgroLingua zijn? Bekijk dan de teampagina.