Jaarverslag vertalen

Erkend gecertificeerd vertaalbureau AgroLingua

Jaarverslag laten vertalen

Elk jaar komt het weer terug: het jaarverslag. Voor veel bedrijven is het een verplichte opdracht, maar er zijn meer mogelijkheden en voordelen om de ontwikkeling van je organisatie of onderneming te publiceren. Niet alleen als een overzicht met verschillende tabellen met balans, winst- en verliesrekeningen, maar bijvoorbeeld ook als beknopte samenvatting, een presentatie van diverse projecten, een terugblik of een samenstelling van strategieën met een bepaalde toelichting.

Kortom: Het opmaken van een jaarverslag is geen routine, maar vergt elke keer opnieuw veel aandacht. Tenslotte moet elk jaar er een uitstekend en foutloos verslag voorgelegd worden. Dat is met een jaarverslag vertalen niet anders.


Offerte aanvragen Doe een gratis proefvertaling


Kennis over opdrachtgevers

Omdat geen tekst hetzelfde is, moet elk verslag met de nodige zorgvuldigheid worden vertaald. De vertalers van AgroLingua hebben hier ervaring mee, omdat veel klanten willen dat naast verschillende opdrachten ook de jaarverslagen in andere talen gepresenteerd kunnen worden. De vertalers van AgroLingua beschikken niet alleen over een uitgebreide kennis van de agrarische sector maar weten ook veel over de opdrachtgevers vanwege vertalingen, die ze in het verleden voor hen hebben voltooid.

Voor een jaarverslag vertalen zet AgroLingua uitsluitend vertalers in die beschikken over een passende achtergrond en op de hoogte zijn van de relevante materie. Omdat onze vertalers bovendien native speakers zijn die de nuances van hun taal beheersen en weten wat er komt kijken bij de vertaling van een jaarverslag, zijn zij juist vaardig, voor jouw teksten precies de juiste woorden te gebruiken.


Geheimhouding

Onze vertalers, revisors en projectmanagers vallen vanzelfsprekend onder een geheimhoudingsbeding. Hiermee garanderen wij dat er discreet met jouw jaarverslagen en andere persoonlijke of zakelijke informatie wordt omgegaan. AgroLingua is ISO 9001- en ISO 17100 gecertificeerd . Door deze certificeringen voldoen we aan strenge eisen met betrekking tot onze processen en onze vertalingen. Bij ons kun jij jouw jaarverslag laten vertalen, of het nu uit twee pagina's bestaat of een omvangrijk document is, in één van onze meer dan 170 taalcombinaties.


Jaarverslagen vertalen door AgroLingua

Een vertaling van een jaarverslag wordt bij AgroLingua met uiterste zorg gedaan. Dit doen wij aan de hand van de volgende stappen:

  • Het jaarverslag worden bij ons aangeleverd;
  • De best passende vertaler hiervoor wordt aan jouw opdracht gekoppeld;
  • Onze vertalers gaan voor jou aan de slag;
  • Het vertaalproces loopt;
  • Zodra de vertaling klaar is, wordt deze gecontroleerd door een tweede vertaler;
  • De vertaling wordt naar jou opgestuurd voor eventuele feedback.


Ontdek zelf de voordelen van AgroLingua

Wil je meer informatie over de diensten van AgroLingua? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op!