App vertalen

Native vertalingen voor je software applicatie

App laten vertalen

Steeds meer bedrijven en organisaties zien de meerwaarde van een app in. Het is dus niet gek dat er ook steeds vaker apps worden gebruikt in het bedrijfsleven. Vaak wordt er direct gedacht aan apps die je op je smartphone installeert, maar er wordt ook veel gebruik gemaakt van apps voor op je desktop computer of laptop. Wanneer je internationaal opereert, is het handig om je app ook in andere talen aan te bieden. Maar je app vertalen is zo eenvoudig nog niet.


Offerte aanvragen Doe een gratis proefvertaling


Bij het vertalen van een app komt meer kijken dan je zou verwachten. Al helemaal als het gaat om apps bedoeld voor de agrarische sector. Daarom heeft het inschakelen van een vertaalbureau veel voordelen. Zij werken met vertalers die bekend zijn met de doeltaal van jouw app. Doordat jouw app specifiek gericht is op het bedrijfsleven van de agrarische sector bevat deze vaak jargon en homoniemen.


Apps vertalen: een vak apart

Met een slecht vertaalde app krijgt de gebruiker een slechte indruk van jouw organisatie. Daarnaast heeft het ook negatieve gevolgen voor de gebruiksvriendelijkheid. Foutieve vertalingen kunnen leiden tot onduidelijke navigatie en bepaalde vertaalde teksten kunnen zo niet meer passen in de interface van jouw app. Redenen genoeg dus om jouw app te laten vertalen door vertalers die hier bekend mee zijn.

Naast dat apps vaak worden gebruikt om een breder publiek aan te trekken, hebben veel apps binnen de agrarische sector ook een ander doel. Denk bijvoorbeeld aan educatie, (interne) kennis delen, verkoop van producten of vermaak. In iedere situatie dient de vertaler van jouw app affiniteit te hebben met jouw producten, branche, markt en doelgroep.

Daarnaast is het van belang dat de vertaler voldoende creativiteit en taalgevoel heeft om de teksten zo te vertalen dat de app functioneel blijft. Een tekst voor in het menu of op het scherm mag bijvoorbeeld niet te lang zijn, maar ook de context mag niet verloren raken. Voor een optimale app vertaling kan de app na implementatie van de vertaling in de praktijk getest worden om problemen met functionaliteit of de interface te voorkomen.


Erkend vertaalbureau AgroLingua

Bij AgroLingua staan wij voor je klaar om elke app binnen de agrarische sector te vertalen. Of het nu gaat om een app voor smartphone gebruikers of een app met een specifiek doel en/of specifieke doelgroep, onze vertalers zorgen voor een uiterst zorgvuldige vertaling. AgroLingua werkt uitsluitend met native speakers die de nuances van hun moedertaal beheersen en de valkuilen van een appvertaling moeiteloos kunnen omzeilen.

Het resultaat? Een zorgvuldige appvertaling die net zo duidelijk en gebruiksvriendelijk is als het origineel.


App vertalen door AgroLingua

Het vertalen van jouw app wordt door de vertalers van AgroLingua met uiterste zorg gedaan. Wij werken aan de hand van een stappenplan waarmee we de kwaliteit van de app vertaling kunnen waarborgen:

  • De teksten van de te vertalen app wordt bij ons aangeleverd;
  • De projectmanager koppelt je opdracht aan de vertaler die het best past bij jou en jouw bedrijf;
  • Onze vertalers gaan met jouw app aan de slag;
  • Het vertaalproces loopt;
  • Zodra de vertalingen klaar zijn, worden deze gecontroleerd door een tweede vertaler;
  • De vertalingen van de app worden naar jou opgestuurd voor eventuele feedback.


Ontdek zelf de voordelen van AgroLingua

Wil je meer informatie over de vertaaldiensten van AgroLingua? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op!