Certificaat vertalen

Vertalingen met kwaliteitsgarantie

Certificaat vertalen

Certificaten en soortgelijke documenten worden bij vele gelegenheden gebruikt en getuigen van belangrijke kwesties, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven. Het zijn schriftelijke verklaringen die vaak moeten worden voorgelegd zoals kwaliteitsbewijzen en certificaten van echtheid.

Vertaalbureau AgroLingua vertaalt elk certificaat of ander bewijs dat u nodig hebt voor welke instantie of ambassade dan ook. Maar soms is een vertaling van hoge kwaliteit nog niet genoeg. Dan heb je een beëdigde vertaling nodig. Dit is een vertaling met een aantekening, een stempel en de handtekening van de vertaler. Het is dan een officieel document dat kan worden ingediend bij binnenlandse en buitenlandse autoriteiten.


Offerte aanvragen Doe een gratis proefvertaling

Officieel vertaalbureau

AgroLingua is een erkend vertaalbureau. Dit betekent dat de beëdigde vertalers van Vertaalbureau AgroLingua jouw vertaling juridisch bindend maken. Wij zorgen ervoor dat alleen vertalers worden gebruikt die daadwerkelijk gemachtigd zijn om een beëdigde vertaling te maken. Door het waarmerk, de stempel en de handtekening op het vertaalde document aan te brengen, bevestigt de vertaler/vertaalster de volledigheid en de juistheid van het vertaalde document. Het is daarmee duidelijk dat een vertaling van certificaten erg nauw moet luisteren. Ze moeten natuurlijk exact overeenkomen met het origineel.

Voor de vertaling van jouw certificaten zet AgroLingua uitsluitend native speakers (moedertaalsprekers) in. Al onze vertalers beschikken over een passende achtergrond, zijn op de hoogte van relevante juridische materie en hebben bovendien affiniteit met de agrarische sector.


Gecertificeerde vertaling

Vertaalbureau AgroLingua is ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd. Door deze certificeringen voldoen we aan strenge eisen met betrekking tot onze processen en onze vertalingen en leveren met behulp van een traceerbaar systeem hoge kwaliteit. In deze processen staan de competenties van alle medewerkers, dus vertalers én projectmanagers, centraal.

Als ISO-gecertificeerd en gespecialiseerd vertaalbureau onderscheiden wij ons door een stipte levering van hoogwaardige vertalingen, duidelijke communicatie, heldere afspraken en een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Vertaalbureau AgroLingua vertaalt certificaten snel en nauwkeurig uit en naar elke gewenste taal, zoals het Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools en Russisch.


Certificaat vertalen door AgroLingua

Het vertalen van een of meerdere certificaten wordt door een van onze gekwalificeerde vertalers met uiterste zorg uitgevoerd. Een vertaling in een aantal stappen:

  • Het certificaat of de certificaten worden bij ons aangeleverd;
  • Wij kiezen de best passende vertaler voor het project;
  • Onze vertalers gaan voor jou aan de slag;
  • De daadwerkelijke vertaling wordt uitgevoerd;
  • Er wordt een kwaliteitscontrole uitgevoerd door een tweede vertaler, dit is standaard in onze procedure;
  • De vertalingen worden naar jou opgestuurd voor eventuele feedback.

Ontdek zelf de voordelen van AgroLingua

Wilt u meer informatie over de vertaaldiensten van AgroLingua? Wij staan u graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op!