Social Media Content vertalen

Online zichtbaarheid dankzij goede vertalingen

Social Media Content vertalen

Social media als Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zijn ideaal om snel en voordelig een groot publiek te bereiken. Een goede social media-campagne levert enorm veel exposure op en laat je in contact komen met je doelgroep en andere gebruikers. Voor internationale campagnes moet je wel rekening houden met verschillen in taal, cultuur en gebruiken.


Offerte aanvragen Doe een gratis proefvertaling

Social media-content vertalen: een vak apart

Je kunt niet zonder een goede vertaling, die net als de oorspronkelijke content opvallend, creatief en een beetje prikkelend moet zijn. Daarbij moet je wel letterlijk en figuurlijk weten wat de grenzen zijn, want het verschil tussen humor en ongepaste beledigingen verschilt van land tot land. De vertalers van Vertaalbureau AgroLingua zijn als native speakers (moedertaalsprekers) volledig op de hoogte van de plaatselijke situatie en zorgen voor content die aansluit bij de normen en waarden van het doelland. Ze brengen de boodschap op een effectieve manier over en weten precies hoe de betreffende doelgroep het liefst wil worden aangesproken.

Het uiteindelijke doel van social media-content is natuurlijk dat je jezelf en je producten zo goed mogelijk verkoopt. Daarom moeten de teksten op de eerste plaats puntig en wervend zijn en geen pijnlijke uitdrukkingen en tenenkrommende zinsconstructies bevatten. Om die reden maakt Vertaalbureau AgroLingua alleen gebruik van copywriters die ervaring hebben met het vertalen van marketingmateriaal. Ze durven de brontekst los te laten, zonder dat dit ten koste gaat van de informatie en boodschap die met de vertaling moeten worden overgebracht. Bovendien zijn ze goed op de hoogte van de betreffende branche of producten die voor het voetlicht worden gebracht.


Social media-content vertalen: onze werkwijze

De vertalers van AgroLingua vertalen uw social media-content met uiterste zorg van en naar het Duits, Nederlands, Engels of elke andere taal. Om de kwaliteit van de vertaling te kunnen waarborgen, werken we aan de hand van het volgende stappenplan:


 • De te vertalen social media-content wordt bij ons aangeleverd;
 • Wij zoeken de vertaler die het best past bij u en uw bedrijf;
 • Onze deskundige vertalers gaan voor u aan de slag;
 • Het vertaalproces loopt;
 • Zodra de social media-content klaar zijn, worden ze gecontroleerd door een tweede vertaler;
 • De vertalingen worden naar u opgestuurd voor eventuele feedback.

 • Het resultaat is social media-content die uw boodschap, producten en diensten effectief en voordelig onder de aandacht brengen bij een enorm publiek.


  Ontdek zelf de voordelen van AgroLingua

  Wilt u meer informatie over de diensten van AgroLingua? Wij staan u graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op! Niet werkzaam in de agrarische sector, maar wel op zoek naar een vertaalbureau? Onze zusterorganisatie TempoVertaler bedient ook alle andere sectoren.