AgroLingua levert positieve bijdrage aan beroepenavond Valuas-college

Meer dan veertig verschillende beroepsbeoefenaren uit de praktijk werden geïnterviewd door leerlingen van 4 HAVO en 5 VWO. Meteen vanaf het eerste belsignaal ontstonden geanimeerde gesprekken bij alle tafeltjes.
Ted Jonkers van AgroLingua: Het was een bijzondere leuke ervaring.  Ik heb een aantal leerlingen voorlichting gegeven over mijn afgeronde taalstudie aan de vertaalacademie Maastricht. Verder heb ik aan de hand van een aantal vertaalvoorbeelden (boeken, magazines, brochures e.d.)  laten zien wat vertalen in de praktijk kan inhouden.  De leerlingen waren allemaal zeer geïnteresseerd, stelden veel vragen en hebben uitvoerig aantekeningen gemaakt.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering