AgroLingua sponsor Stichting ALSjeblieftNIET

Het initiatief is afkomstig van Richard van der Meij wiens vader enkele jaren geleden overleed aan ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose), een ongeneeslijke zenuw- en spierziekte. Van der Meij zag begin september een item over de Amsterdam City Swim voorbij komen in het tv-programma ‘RTL Late Night’ en dacht: dat kan en wil ik ook. Hij benaderde vervolgens zijn twee broers en daarna enkele collega’s bij Berden. Na nog enkele toezeggingen werd besloten om met in totaal acht personen, verdeeld over twee teams, op 7 september 2014 mee te doen aan dit unieke Amsterdamse zwemevenement.
AgroLingua Vertaalbureau steunt initiatiefnemer Richard van der Meij en zijn teams met dit sympathieke doel en wenst de Venlose zwemmers heel veel succes!

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering