Vertaalbureau AgroLingua geeft boek uit

In het 92-pagina’s tellende TOK to me, or Talk to me worden de lezers mee op (ver-)taalreis genomen. Niet alleen worden er leuke voorbeelden gegeven van dunglish tot steenkolenduits, maar wordt er ook stilgestaan bij de theorie. Hoe verloopt een vertaalproces? Waar kan het goed misgaan? En wat mag je vooral niet doen in het buitenland?
In dit boekje delen we een groot aantal (aan)sprekende voorbeelden op het snijvlak van internationale communicatie en (ver)talen.  Serieuze overwegingen en voorbeelden maar ook humoristische taalanekdotes, die de lezer ongetwijfeld een glimlach om de mond laten verschijnen. Kortom, dit boekje over vertalen is niet alleen leerzaam, maar ook bijzonder leuk.

Jos van Kleef, uitgever  (AgroLingua):  Maar is taal en vertalen dan zo leuk om er een boekje aan te wijden? Jazeker! Bij een onderzeeër denk je niet meteen aan een aardappel. Met een opgestoken duim verwacht je in Griekenland niet meteen een pak slaag?  Zeker is dat de lezer na het lezen van dit boekje zich niet langer afvraagt waarom stoelnummer 17 in de vliegtuigen van Alitalia ontbreekt.  

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering