Beurs breekt records

Zelfs de Franse President François Hollande, Premier Manuel Valls en Stéphane le Foll, Minister van landbouw en woordvoerder van de Franse regering, waren aanwezig.

Ook een aantal AgroLingua-klanten was op de beurs aanwezig. Voor de beurs hebben wij voor hen de nodige vakspecialistische vertalingen mogen verzorgen. Websiteteksten, folders, labels, brochures in met name de talen Frans, Engels en Duits.

Mocht u binnenkort ook aan een beurs of evenement deelnemen. Denk dan tijdig aan het vertaalwerk. Want je kunt maar één keer een goede indruk maken op uw (potentiele) klant!

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering