TempoVertaler.nl en AgroLingua in goede voorbereiding voor Venloop 2017

Goede doelen
De organisatie van de Venloop draagt elk jaar een aantal goede doelen een warm hart toe. Zo is de Venloop Wandeltocht verbonden aan Fonds Gehandicaptensport en zet zich zo in om de sport voor gehandicapten dichtbij huis structureel mogelijk te maken.  Andere goede doelen waaraan de Venloop zich dit jaar verbonden heeft zijn Fonds KidszBase, MA-Run, Toon Hermans Huis Venlo en Unicef.

Representatie- en websitesponsor
Representatie- en websitesponsor TempoVertaler.nl, zusterbedrijf van het vakspecialistische, agrarisch vertaalbureau Agrolingua B.V., verzorgt dit jaar alle Duitse en Engelse vertalingen voor de website, het programmaboekje, de nieuwsbrieven, mailings e.d.. Hieronder de vier deelnemers van AgroLingua en TempoVertaler kort aan het woord:

Deelnemers aan het woord
Jos van Kleef: “2017 wordt mijn vijfde halve marathon op rij in Venlo. Ik ga proberen om deze wederom binnen de twee uur te lopen. Afgelopen jaar voor het eerst met mijn oudste zoon Stef gelopen, dat was erg tof. Genieten staat voor mij voorop en waarschijnlijk loopt Stef ook weer mee. Ik zie al uit naar 26 maart !!”

Joey Steegh: “Voor mij zal de Venloop dit jaar in het teken staan van mijn eerste jubileum; ik loop namelijk voor de vijfde keer de 10km! Jaarlijks is mijn doel om iets sneller te lopen dan het voorgaande jaar (53:06). Met deze persoonlijke jubileumeditie en het fantastisch publiek moet dit wel goed komen!“

Daniël Penturij: “Dit jaar loop ik voor de tweede keer de 10km. Vorig jaar was de doelstelling om onder het uur te blijven; dat lukte (59:08). Dit jaar schroeven we dat op naar ruim  onder de 59 minuten te blijven.“  

Charlotte Hendrikx: “Na een aantal edities 10 km hardgelopen te hebben, ga ik dit jaar weer samen met mijn zus 30 km wandelen. Het is inmiddels het tweede jaar dat we dit doen en dat gaat vast weer net zo gezellig worden als de wandeltocht van afgelopen jaar.“

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering