Veel interesse tijdens beroepenavond Valuascollege

Op dinsdag 2 april jl. was AgroLingua weer aanwezig tijdens de jaarlijkse beroepenavond op het Valuascollege in Venlo. Leerlingen van 4 havo en 5 vwo ontvangen tijdens deze avond voorlichting over diverse beroepen in de praktijk. Deze informatie helpt hen bij het maken van de juiste studiekeuze na de middelbare school. Er namen zo'n vijftig beroepsbeoefenaars deel aan deze avond. De leerlingen hadden van tevoren drie beroepen gekozen waarover ze meer te weten wilden komen. Zij werden vervolgens over meerdere groepjes verdeeld.

Yvonne van der Velden van AgroLingua: "Ondanks dat in Nederland het animo voor talenstudies al enkele jaren afneemt, hadden zich deze keer veel meer leerlingen voor mijn vak ingeschreven dan voorgaande jaren. De deelnemers hadden zich goed voorbereid en maakten notities op papier of met een laptop. In elk groepje werden andere vragen gesteld, dus ik heb veel kunnen vertellen over het vak van tolk/vertaler en het werken in een vertaalcommunity. Het was leuk om namens AgroLingua weer mijn steentje te mogen bijdragen aan deze avond."


Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering