Internationale Dag van de Moedertaal

De Internationale Dag van de Moedertaal heeft een beetje een tegengestelde gedachte. De dag heeft dan wel de titel Moedertaal, maar het is juist de linguale diversiteit die er wereldwijd heerst die gepromoot wordt tijdens deze dag.

De Internationale Dag van de Moedertaal is in 2000 opgericht door UNESCO en wordt sindsdien op 21 februari gevierd.
Precies 68 jaar geleden werden twee studenten uit Bangladesh doodgeschoten tijdens een betoging om het Bangla, hun moedertaal, officieel erkend te krijgen. Tijdens een conventie van de Verenigde Naties in 2000 is deze dag symbolisch aangenomen als Internationale Dag van de Moedertaal.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering