Jeroen van der Hoef versterkt Vertaalbureau AgroLingua

Met Jeroen van der Hoef krijgen we een enthousiaste, ervaren en meertalige (Nederlands, Frans, Duits en Engels) collega in huis. Geboren in Nederland, opgegroeid in Luxemburg en woonachtig in Duitsland.

Het is niet toevallig dat Jeroen in de Agro & Food business terecht gekomen is. Na zijn studie journalistiek aan de Universität Leipzig werkte Jeroen als journalist, medewerker voorlichting en redacteur in Duitsland en Luxemburg. Zo kwam hij ook veel in aanraking met eerst land- en tuinbouw en daarna wijnbouw.

“Na mijn verhuizing vanuit Luxemburg naar Noordrijn-Westfalen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden”, verklaart de 46-jarige en voegt toe: “Ik heb enorm veel zin om bij te dragen aan de verdere internationale groei van Vertaalbureau AgroLingua!” In het team van Vertaalbureau AgroLingua is Jeroen met een dubbelfunctie aan de slag gegaan namelijk als content manager en vertaler. 


Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering