Vertaalbureau AgroLingua |  Marie Zintl begint als stagiair bij AgroLingua

Marie Zintl begint als stagiaire bij AgroLingua

Sinds deze week is Marie Zintl aan boord van AgroLingua. De Duitse studente, die op het punt staat haar masterdiploma vak- en mediavertaling aan de Hogeschool in Würzburg af te ronden, wil nu graag ervaring opdoen in een vertaalbureau. Wat de talen betreft, is ze zeer bekwaam in het Engels, Spaans en Nederlands. "Toch wil en kan ik nog veel meer leren. Daarom ben ik erg blij om de komende vier maanden als stagiaire deel uit te maken van het team."

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering