Vertaalbureau AgroLingua | Mededelingen omtrent het coronavirus

Coronamaatregelen

De gezondheid van medewerkers en klanten heeft voor Vertaalbureau AgroLingua nog steeds de hoogste prioriteit. We doen er alles aan om het Covid-19-virus zo goed mogelijk in toom te houden en volgen de adviezen van de overheid en deskundigen meteen op. Met het verscherpen van de coronamaatregelen de laatste tijd hebben we ook na de verhuizing maatregelen genomen.

Alle medewerkers zijn gezond en hebben elke werkdag de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Ten alle tijde kunnen de Agrolingua-collega’s per e-Mail, Skype en telefoon direct met elkaar én met klanten communiceren. 

Wat er niet veranderd is: Wij staan nog steeds graag voor u klaar. Onze dienstverlening gaat gewoon door.

Als u uw communicatie vanwege de coronapandemie wilt of moet veranderen, helpen wij u uiteraard graag met meertalige publicaties. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via agrolinguainfo@agrolingua.com of via 077-3082829.

Blijf veilig en gezond!

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering