Vertaalbureau AgroLingua | Spaanstalige Carla van Rens versterkt Vertaalbureau AgroLingua

Spaanstalige Carla van Rens versterkt Vertaalbureau AgroLingua

Carla van Rens versterkt het team van Vertaalbureau AgroLingua in de rol van Projectmanager. Carla heeft een Bachelor in International Business & Languages en een Master in International Business Communication. De afgelopen 15 jaar heeft ze als Project Manager, Consultant en Office Manager gewerkt voor diverse bedrijven in Mexico.

Jos van Kleef, directeur van Vertaalbureau AgroLingua: “AgroLingua groeit! Met Carla halen we een ervaren Spaanstalige professional binnen om onze groeiambities verder vorm te geven!”.

''In Mexico stond ik veel in contact met leveranciers en klanten'' vertelt Carla. In haar rol als Project Manager bij AgroLingua zal dit ook het geval zijn. ''Daarnaast vind ik het internationale aspect van het vertaalbureau erg interessant en uitdagend'' licht ze toe.

Kennismaken met Carla? Vraag dan snel een offerte of vertaalopdracht aan via onze website!

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering