Een dag met... Remko Custers

Een dag met... Remko Custers

Wat doet een sales- en accountmanager bij een in de agro- en foodsector gespecialiseerd vertaalbureau? Om jullie hier een beeld van te geven lopen we een dag mee met Remko Custers, onze sales- en accountmanager.

Aangezien Remko als een van de weinige op ons kantoor geen koffie drinkt, start hij de dag met een glaasje water en een kijkje in zijn agenda. Wat staat er vandaag allemaal op de planning?

Over een tijdje staat er een interessante beurs op het programma; tijd om te starten met de voorbereidingen! Staan er klanten of interessante bedrijven op de beurs en kunnen deze bezocht worden? Hebben we nog voldoende visitekaartjes en brochures? Moet er een mailing via marketing geschreven en verstuurd worden?

In de tussentijd laat Remko zijn recent ontvangen Bacardi flessen zien. Wisten jullie dat Bacardi flessen verzameld worden als unieke verzamelobjecten én dat er wereldwijd heuse verzamelaars en handelaars zijn? Onze sales- en accountmanager is er een van...

Tussendoor is het tijd om de prestaties van het vorige kwartaal te bespreken; bij AgroLingua hechten we namelijk veel waarde aan het verbeteren van onze dienstverlening om zo een duurzame relatie op te kunnen bouwen met onze klanten.

In de middag staat er een netwerkevenement op het programma van een van onze partners, een overkoepelende organisatie van internationale bedrijven in de pluimveesector. Het wordt tijd om in de auto te stappen en kennis te maken met nieuwe gezichten en bij te praten met relaties.

Samen met de leden van de partnerorganisatie wordt er een bezoek gebracht aan een modern en innovatief bedrijf in de pluimveesector. Het is erg interessant om te zien hoe bepaalde methodes in de praktijk worden toegepast en hoe dit de sector door de jaren heen laat veranderen. Zoals de meeste netwerkbijeenkomsten wordt de dag afgesloten met een borrel in de bedrijfsbar. U hoort het goed, de bedrijfsbar…

Tijd om terug te rijden naar Venlo; morgen staat er weer een nieuwe dag op de planning met o.a. een kwartaalmeeting op kantoor, het uitwerken van een samenwerkingsvoorstel voor een nieuwe klant en het voorbereiden van een aantal beurzen!

Terug naar nieuws

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering