Jason Verstappen versterkt AgroLingua

Na bijna vier jaar studeren aan de Vertaalacademie in Maastricht is het nu tijd voor de laatste fase van mijn opleiding: de eindstage. Mijn naam is Jason Verstappen, ik ben 24 jaar en ik zal de komende 3 maanden stage lopen bij AgroLingua.

Al van kleins af aan houd ik van taal, vooral lezen is altijd al een van mijn favoriete hobby’s geweest. Op de middelbare school ontstond ook mijn liefde voor de vreemde talen. Vooral het Engels en het Duits vond ik enorm interessant. Daar wilde ik meer over leren! De Vertaalacademie was voor mij daarom een logische vervolgstap. Op de open dag wist ik al meteen dat ik goed zat. Na vier leerzame jaren in Maastricht en een buitenlandstage in Duitsland ben ik nu klaar om de praktijk in te duiken en mijn eerste stappen te gaan zetten als vertaler.

Een stage vinden is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Welk bedrijf spreekt me aan? Wat wil ik leren? De agrarische sector is helemaal nieuw voor mij, maar daarom juist heel interessant! Ik ga altijd graag nieuwe uitdagingen aan en daarnaast is deze sector natuurlijk enorm belangrijk voor ons land. Ik wist daarom meteen dat ik bij AgroLingua een enorm leerzame periode tegemoet zou gaan. Tijdens mijn stage zal ik me voornamelijk bezighouden met vertalen naar het Nederlands, maar ik zal ook naar het Duits en het Engels vertalen.

Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging en ik ben heel erg benieuwd wat me bij AgroLingua allemaal te wachten staat.

Terug naar nieuws

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering