Partnerschap met technikboerse

Vertaalbureau AgroLingua

‘Welkom op Europa’s grootste marktplaats voor landbouwmachines’ kopt de website van technikboerse.com; met meer dan 125.000 gebruikte én nieuwe machines voor de wegen-, bos- en landbouwsector mag de Duitse tak van UsedTecWorld (UTW) zich met recht het grootste online verkoopplatform van Europa noemen. Door het internationale netwerk van UTW is het platform van technikboerse.com in 23 landen vertegenwoordigd; een goede basis voor een partnerschap met een gespecialiseerd vertaalbureau als AgroLingua/Agrar-Übersetzer.


Strategisch partnerschap

Het strategisch partnerschap tussen de Duitse tak van AgroLingua, Agrar-Übersetzer en technikboerse.com stamt uit 2015; sindsdien zijn AgroLingua/Agrar-Übersetzer hét vertaalbureau van en voor Europa’s grootste marktplaats voor landbouwmachines.

Stefan Doseth, Leiter Verlagsbereich Handel und Industrie, licht zijn keuze toe:

‘’De samenwerking tussen AgroLingua/Agrar-Übersetzer en technikboerse.com is vanaf het begin uiterst professioneel gebleken.
Ondanks de zeer specifieke agrarische onderwerpen en bijbehorende terminologie ontvingen we geregeld complimenten van bezoekers over de vertalingen. Met AgroLingua/Agrar-Übersetzer hebben we een competent vertaalbureau en mediapartner gevonden die een belangrijke bijdrage levert aan de internationalisering van technikboerse.com.’’

Vertaal- en mediapartner technikboerse.com

Het partnerschap tussen AgroLingua/Agrar-Übersetzer en technikboerse.com valt onder de categorie Medienpartner UTW. Als Medienpartner UTW zijn AgroLingua/Agrar-Übersetzer verantwoordelijk voor alle internationale uitingen van UsedTecWorld; denk bijvoorbeeld aan de nieuwsbrieven, artikelen en teksten voor de website van technikboerse.com in het Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Hongaars en 14 andere talen.


Onderdeel van Deutscher Landwirtschaftsverlag

Technikboerse.com is onderdeel van Deutscher Landwirtschaftsverlag, één van de top 10 gespecialiseerde uitgeverijen in Duitsland. Het cross-media portfolio reikt van vakbladen en magazines tot online portals, nieuwsbrieven en seminars tot aan doelgroep specifieke marktonderzoeken.

Met meer dan veertig gedrukte en online media over landbouw, bosbouw en het plattelandsleven is Deutscher Landwirtschaftsverlag een van Europa’s meest succesvolle mediahuizen in de agrarische sector.


Het voordeel van een partnerschap

Zoals het hoort bij een goede samenwerking heeft ook het partnerschap tussen AgroLingua/Agrar-Übersetzer en technikboerse.com voordelen voor beide partijen.

Voordelen voor technikboerse.com

  • Korting op vertalingen
  • Betrokken mediapartner
  • Gespecialiseerde vertaalpartner

Voordelen voor Agrar-Übersetzer/AgroLingua

  • Versterken van eigen merk door middel van online zichtbaarheid op technikboerse.com
  • Versterken van het eigen netwerk met het netwerk van Deutscher LandwirtschaftsverlagJos van Kleef, directeur van Agrar-Übersetzer en AgroLingua:

''Bij AgroLingua en Agrar-Übersetzer zijn we erg trots op de jarenlange samenwerking met technikboerse.com. Als gespecialiseerd vertaalbureau spreken wij de internationale taal van de branche. Dit maakt ons hét markt leidende vertaalbureau voor de agrarische sector.''Stefan Doseth, Leiter Verlagsbereich Handel und Industrie:

''’Betrouwbaar, punctueel, snel - dat zijn de kenmerken waarmee Agrar-Übersetzer de markt wil overtuigen. Dit zijn geen loze beloftes. Met Agrar-Übersetzer hebben wij een competente partner gevonden die ons bij onze internationalisering ondersteunt''Ontdek zelf de voordelen van de samenwerking

Wil je meer informatie over de samenwerking van AgroLingua/Agrar-Übersetzer met technikboerse.com en Deutscher Landwirtschaftsverlag? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op of bekijk de website van Deutscher Landwirtschaftsverlag.


Contact opnemen