Vertalingen voor Rundveehouderij

SUCCESVOL INTERNATIONALISEREN MET VERTALINGEN

Rundveehouderij

Heeft u als Nederlandse rundveehouderij internationale ambities en wenst u uw externe communicatie in een vreemde taal te verspreiden? Dan bent u bij gecertificeerd vertaalbureau AgroLingua aan het juiste adres. De gespecialiseerde native speakers spreken uw vaktaal en zorgen voor vertalingen die extra waarde kunnen toevoegen aan uw product en/of bedrijf.

Fokprogramma’s voor een Red Holstein met een hoge melkproductie, een instructie voor een melkrobot of een website van een duurzame voedselproducent die met reststromen uit de levensmiddelindustrie gebalanceerd dierenvoer produceert? De vertalers van agrarisch vertaalbureau AgroLingua draaien er dankzij hun opleiding en/of ervaring in de sector hun hand niet voor om.


Offerte aanvragen Doe een gratis proefvertaling

Duurzame ontwikkelingen

In Nederlandse rundveebedrijven wordt voornamelijk gebruik gemaakt van ‘dubbeldoelkoeien’; naast een hoge woordwaarde in Scrabble zorgt de ‘dubbeldoelkoe’ voor een verduurzaming binnen de rundveesector.

De dubbeldoelkoeien zijn geschikt voor het produceren van een hoge kwaliteit melk én een hoge kwaliteit vlees. Het ‘moderne’ rundvee blinkt vaak uit in het produceren van een hoge kwaliteit/hoeveelheid vlees óf een hoge kwaliteit/hoeveelheid melk; de dubbeldoelkoe zorgt voor een duurzame oplossing door bij te dragen aan beide elementen alleen in iets lagere hoeveelheden dan de norm voorschrijft.


Digitalisering is key

De meeste boerenbedrijven zijn tegenwoordig volledig behangen met sensoren welke een enorme hoeveelheid data verzamelen; op basis van deze data kunnen ondernemers nieuwe inzichten krijgen waardoor het (bij)sturen van bedrijfsprocessen op basis van data een feit wordt.

Tegenwoordig worden de koeien op de rundveehouderijen meer en meer behangen met sensoren om bijvoorbeeld het pensproces te monitoren of de melkstroom door de melkmachine te meten. Dankzij het verzamelen van deze data kunnen boeren eenvoudig informatie inzien om teelt of houderij te verbeteren.


Vertalingen voor de rundveehouderij

Als gevolg van de wereldwijde globalisering is een meertalige communicatie tegenwoordig bijna een must. Of uw bedrijf in de rundveesector zich nu richt op de nationale of de internationale markt, er zijn dus meer dan voldoende redenen om te kiezen voor vertalingen.

Gespecialiseerd vertaalbureau AgroLingua is het agrarische vertaalbureau voor Deense vertalingen, Italiaanse vertalingen, Spaanse vertalingen of Duitse vertalingen van uw teksten en documentatie. Of het nu gaat om handboeken voor stalinrichting, social-media-content over kunstmatige inseminatie of juist een juridische overeenkomst voor een nieuwe samenwerking, de gespecialiseerde native speakers draaien hun handen er niet voor om.


Vertaalbureau AgroLingua: 100% agrarisch

Vertaalbureau Agrolingua richt zich volledig op de agro-food sector. Onze kracht ligt in de brede kennis en ruime ervaring die wij hebben in de agrarische wereld. Ons vertaalbureau en onze vertalingen zijn er na jaren van zaaien, ontwikkelen en oogsten inmiddels een begrip! Wil je meer informatie over de diensten van AgroLingua? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op!