Vertaalbureau Koreaans

Agrarische vertalingen van en naar het Koreaans

Gecertificeerd Koreaans vertaalbureau

Bent u op zoek naar gespecialiseerde vertalingen om op hoog niveau te communiceren met uw Koreaanse contacten? Dan bent u bij AgroLingua aan het juiste adres. Bij ons gecertificeerd vertaalbureau Koreaans bent u verzekerd van hoogstaande vertalingen dankzij onze resultaatgerichte aanpak.


Offerte aanvragen

Korea wordt langzaam maar zeker een economische grootmacht en biedt veel mogelijkheden voor lucratieve handelsbetrekkingen en partnerships. Europese bedrijven doen steeds meer zaken met Koreaanse ondernemingen en proberen meer dan één graantje daar van mee te pikken. Het is zeer belangrijk dat je de Koreaanse cultuur met al haar tradities en regels respecteert en dat je kunt communiceren in de nationale taal van Noord- en Zuid-Korea.

Hoewel sinds de deling van Korea er grote verschillen in de twee landen zijn ontstaan, delen Noord- en Zuid-Koreanen hun Koreaanse taal en vele culturele gewoonten verder. En het liefst communiceren zij in hun taal; zij het tijdens het dagelijkse surfen op het internet, tijdens gesprekken met zakenpartners of op conferenties en handelsbeurzen.

Daarom is het belangrijk om gespecialiseerde vertalingen voor jouw organisatie te laten maken wanneer je met (toekomstige) partners en klanten communiceert. Dit getuigt van respect voor de Koreaanse taal en verhoogt je kansen op succes.

Bent u benieuwd wat AgroLingua u te bieden heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vertrouwd met nuances van cultuur en taal

Met name de markten in het Verre Oosten zijn zeer kritisch en vertalers moeten moedertaalsprekers zijn, om de nuances van de cultuur en de taal op de juiste manier aan te pakken. Als u documenten wilt laten vertalen naar Koreaans, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vertaalbureau AgroLingua zorgt voor professionele vertalingen, die gemaakt worden door uitermate gekwalificeerde Koreaanse vertalers die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen. Zij zijn door hun opleiding en beroepservaring gespecialiseerd op verschillende gebieden en vertrouwd met de specifieke terminologie. Onze professionele Koreaanse vertalers leveren duidelijk geformuleerde teksten van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld voor marketing en technische communicatie.

ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd

Voor een Koreaans vertaalbureau als AgroLingua is geen enkele vertaling onmogelijk. We krijgen vooral Koreaans – Nederlands, Nederlands – Koreaans, Duits – Koreaans, Koreaans — Duits, Engels – Koreaans, Koreaans – Engels, Frans – Koreaans en Koreaans — Frans als vertaalopdrachten.

AgroLingua is ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd. Door deze certificeringen voldoen we aan strenge eisen met betrekking tot onze processen en onze vertalingen en leveren met behulp van een traceerbaar systeem hoge kwaliteit. Wij onderscheiden ons door een stipte levering van hoogwaardige vertalingen, duidelijke communicatie, heldere afspraken en een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

De voordelen van een gecertificeerd vertaalbureau Koreaans

De Koreaanse vertalingen van AgroLingua brengen veel voordelen met zich mee:

 • Wij zijn kwaliteitsgericht en tevens een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.
 • Bij ons staan de wensen en behoeften van de klant centraal.
 • Onze vertalers werken resultaatgericht en zorgen voor een consistentie in hun woordkeuze.

Wil je meer informatie over de diensten van AgroLingua? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op!

Nederlands – Koreaans en veelvoorkomende vertalingen

 • Vertaler Koreaans - Engels
 • Vertaler Engels - Koreaans
 • Vertaler Koreaans - Nederlands
 • Vertaler Nederlands - Koreaans
 • Vertaler Koreaans - Duits
 • Vertaler Duits- Koreaans
 • Vertaler Koreaans - Spaans
 • Vertaler Spaans - Koreaans