Vertaalbureau Noors

Agrarische vertalingen naar het Noors

Gecertificeerd vertaalbureau Noors

Bent u op zoek naar gespecialiseerde vertalingen om op hoog niveau te communiceren met uw Noorse contacten? Dan bent u bij AgroLingua aan het juiste adres. Bij ons gecertificeerd vertaalbureau Noors bent u verzekerd van hoogstaande vertalingen dankzij onze resultaatgerichte aanpak.

Wereldwijd spreken ongeveer maar 4,5 miljoen mensen Noors. Daarmee is het een van de kleinste talen ter wereld. Dat belet echter niet dat we als Noors vertaalbureau regelmatig allerlei soorten teksten van en naar deze taal vertalen. Waarom er zo veel teksten naar en van het Noors moeten vertaald worden, is makkelijk te verklaren.

Noorwegen is een van de meest welvarendste landen van Europa. Dat danken de Noren aan hun lucratieve olie- en gasindustrie. Verder zijn voedselproductie, houtpulp en papier, elektrochemische en scheepsbouw belangrijk voor de Noorse economie. De belangrijkste handelspartners zijn het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zweden.

Noorwegen heeft op een na hoogste bbp per hoofd van de bevolking ter wereld en werd door de Verenigde Naties al meerdere malen uitgeroepen tot meest ontwikkelde land in de index van de menselijke ontwikkeling (welzijnsindex).


Offerte aanvragen


Vertalen van en naar het Noors

Als Noors vertaalbureau beschikken we van het Vertaalbureau AgroLingua niet alleen over hoog geschoold en ervaren medewerkers. Ze hebben het Noors als moedertaal. Alleen zo kunnen ze teksten met de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Ze maken daarbij gebruik van de meest recente technologie, kennen de Noorse cultuur en omgangsvormen door en door en ook dat is belangrijk voor een correcte Noorse vertaling. Ieder van hen beheerst een vakgebied.

Dat is belangrijk want ons vertaalbureau maakt zowel technische, juridische, commerciële, medische of marketing vertalingen. Voor elke soort tekst hebben we de juiste vertaler met de passende specialisatie in huis. Ze werken ook nauw samen met onze projectmanagers. Daardoor weten onze vertalers perfect wat hun opdrachtgevers willen ontvangen.


Professionele Noorse vertaling

Doe je zaken met Noorwegen of ben je dat van plan? Dan schakel je best een erkend Noors vertaalbureau in. Bij alle zakelijke contacten en communicatie is de juiste woordkeuze en omgangsvorm belangrijk. In die zin is AgroLingua beslist je aangewezen partner.

AgroLingua is ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd. Door deze certificeringen voldoen we aan strenge eisen met betrekking tot onze processen en onze vertalingen en leveren met behulp van een traceerbaar systeem hoge kwaliteit. Wij onderscheiden ons door een stipte levering van hoogwaardige vertalingen, duidelijke communicatie, heldere afspraken en een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

De voordelen van een gecertificeerd vertaalbureau Noors

Bent u op zoek naar een vertaalbureau Deens en overweegt u AgroLingua in te schakelen? Bij ons profiteert u direct van de volgende voordelen:

● Wij zijn kwaliteitsgericht en tevens een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.
● Bij ons staan de wensen en behoeften van de klant centraal.
● Onze vertalers werken resultaatgericht en zorgen voor een consistentie in hun woordkeuze.

Vertalen van en naar het Noors

De meeste opdrachten die we voor onze klanten vertalen zijn:

  • Vertaler Noors - Nederlands
  • Vertaler Nederlands - Noors
  • Vertaler Noors - Engels
  • Vertaler Engels - Noors
  • Vertaler Noors - Duits
  • Vertaler Duits - Noors
  • Vertaler Noors - Spaans
  • Vertaler Spaans - Noors
  • Vertaler Noors - Frans
  • Vertaler Frans - Noors