Door AgroLingua gesponsorde jeugdteam VVV’03 Kampioen

VVV’03, Venloosche Voetbal Vereniging 1903 is de oudste en bekendste voetbalclub van Venlo en omstreken. Officieel werd de vereniging opgericht op 7 februari 1903. VVV’03 mag zich hiermee tot een van de oudste verenigingen in het Nederlandse voetbal rekenen. In haar prijzenkast heeft de club als een van de weinige amateurverenigingen de KNVB-beker staan. De slogan van de club is “Progressie plus Traditie”.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering