AgroLingua vertaalt Layman’s report “Stuifzandherstel in de Loonse en Drunense Duinen”

Met financiële steun van het Europese natuurherstelprogramma LIFE+ Nature en de Provincie Noord-Brabant is er ruim137 hectarestuifzandheide en bijna24 hectareaan zandverstuiving bij gekomen. Een uniek natuurgebied is voor de toekomst veiliggesteld.

AgroLingua: het rapport met prachtig beeldmateriaal nodigt uit tot lezen en versterkt het besef bij de burger voor de noodzaak van herstel en maatregelen tot behoud van zo’n prachtig natuurgebied. Wij zijn zeer vereerd dat wij deze vertaling van zo’n bijzonder project hebben mogen verzorgen.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering