Remko Custers versterkt AgroLingua Vertaalbureau

Jos van Kleef, directeur AgroLingua BV: “Met de komst van Remko kunnen we onze groeiambities verder vormgeven in Nederland en Duitsland”.

Remko Custers: “Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de Food industrie in diverse commerciële functies en was toe aan een passende nieuwe uitdaging. Deze heb ik nu gevonden in een internationale Business-to-Business omgeving bij Agrolingua als Sales & Account Manager. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in!”

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering