Agrolingua geeft voorlichting op beroepenavond Valuascollege

Doordat de leerlingen de beroepsbeoefenaars in kleine groepjes moesten interviewen, ontstonden er interactieve gesprekken in een ontspannen sfeer. Er werd o.a. gesproken over hoe een gemiddelde werkdag eruitziet, over welke eigenschappen en kwaliteiten je moet beschikken en wat de leuke en minder leuke kanten zijn van het vak.

Yvonne van der Velden van Agrolingua: “Het was een heel leuke avond. Ik heb de leerlingen voorlichting gegeven over de Vertaalacademie in Maastricht, waar ik een aantal jaar geleden ben afgestudeerd, en hoe de praktijk er na deze studie uitziet. Om hen hier een beter beeld bij te geven, had ik diverse voorbeelden meegenomen, zoals magazines, valboeken en brochures die we bij Agrolingua hebben vertaald en ook het boekje ‘Tok to me, or Talk to me?’, geschreven door mijn collega Vera Dings. De leerlingen toonden veel interesse en door de interactieve opzet werden de leerlingen op een positieve manier gedwongen actief deel te nemen aan het gesprek.”

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering