AgroLingua stagebedrijf voor Johannes Gutenberg-Universität Mainz

Maandag 13 februari is Corinna Schmidt van de Johannes Gutenberg-Universität Mainz bij ons gestart. Zij is een van de weinige Duitse studenten die Nederlands als (hoofd-)vak in de studierichting "Translation" kiezen. Voor het tweede jaar op rij is AgroLingua stagebedrijf voor de faculteit in Germersheim.

Jos van Kleef (AgroLingua): We zijn bijzonder trots dat we ook dit jaar weer als stagebedrijf met deze vooraanstaande universiteit mogen samenwerken. Corinna is vijfdejaars studente ‘Translation’ aan de faculteit in Germersheim. Zij is bijzonder leergierig en gemotiveerd en de agro- en foodgerelateerde opdrachten hebben haar volledige aandacht.

Corinna: Mijn eerste ervaring met AgroLingua is dat de mensen allemaal bijzonder aardig, vriendelijk en hulpvaardig zijn. Ik voel me nu al helemaal thuis. Na twee maanden hoop ik een goede indruk te hebben van de werkzaamheden op een vertaalbureau en mijn Nederlandse taalkennis en vertaalcapaciteiten verder aangescherpt te hebben.  

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering