AgroLingua partner European Equine Health & Nutrition Congress

Tijdens dit tweejaarlijkse congres zullen gerenommeerde nationale en internationale sprekers ingaan op de voeding en gezondheid van het sportpaard. Hoofdthema van deze achtste editie is “From Nutrition to Disease and Back”. Het congresprogramma bestaat uit drie algemene sessies: “Nutrition as Cause”, “Nutrition as (part) treatment or disease modifying tool” en “Nutrition as tool for disease prevention”.

Agrarisch vertaalbureau AgroLingua is voor de tweede maal partner van het European Equine Health & Nutrition Congress, dat dit jaar op donderdag 23 en vrijdag 24 maart in het historisch stadscentrum van Antwerpen plaatsvindt.
Verder wordt er aandacht geschonken aan de relatie tussen voeding en diverse aandoeningen zoals obesitas, maagzweren, ontwikkelingsziekten en gewrichtsproblemen. Onderwerpen zoals de voeding van paarden met onderconditie, de voeding van het oudere paard, afvalregimes, vitamine E, de voeding van ezels en gewrichtssupplementen zijn praktische voedingsthema’s die uitgebreid aan bod zullen komen.

Jos van Kleef, directeur AgroLingua; “Het EEHNC wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende onderzoeksinstellingen en universitaire klinieken in België en Nederland alsook een groot aantal gerenommeerde sponsoren en partners waaronder AgroLingua.''

Terug naar nieuws

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering