Agrolingua geeft voorlichting op beroepenavond Valuascollege

Yvonne van der Velden van Agrolingua: “Er waren niet veel leerlingen die zich dit jaar hadden ingeschreven voor mijn vakgebied, maar ze waren wel allemaal erg enthousiast en nieuwsgierig. Ze toonden veel interesse voor het vak van tolk/vertaler, maar ook voor projectmanagement en voor de Vertaalacademie in Maastricht, waar ik zelf heb gestudeerd.

Blijkbaar zijn er maar liefst 3100(!) opleidingen waar aankomende studenten uit kunnen kiezen, dus het is heel belangrijk dat leerlingen goed worden voorgelicht. Agrolingua draagt hier graag haar steentje aan bij."

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering