AgroLingua draagt steentje bij aan beroepenavond Valuascollege

Deze keer waren er maar liefst 64 beroepsbeoefenaars die de leerlingen voorlichting gaven over de praktijk en AgroLingua was ook dit jaar weer van de partij.

 Yvonne van der Velden van AgroLingua: "Dit jaar hadden zich gelukkig meer leerlingen voor mijn vak aangemeld dan vorig jaar. Daardoor had ik meerdere groepjes leerlingen aan tafel. Iedere leerling is anders en werden dan ook veel unieke vragen op mij afgevuurd. Ze waren vooral geïnteresseerd in vertalen en de Vertaalacademie in Maastricht, waar ik zelf ook heb gestudeerd, en minder in projectmanagement. Het was zoals elk jaar erg leuk om namens AgroLingua deel te nemen aan deze avond. "

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering