Nieuwe website voor AgroLingua

Eind 2017 ontstond het idee om de huisstijl en bijbehorende website van Agrolingua volledig te vernieuwen. De website, die uit 2013 stamde, voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd en had zijn glans verloren. Samen met de specialisten van Inovamedia is er flink gesleuteld aan de vorm en inhoud, zodat bezoekers nu makkelijker informatie kunnen vinden. Dankzij de verbeterde navigatie en zoekfunctie is de website ook een stuk gebruiksvriendelijker geworden.

Het nieuwe websiteontwerp sluit aan op de eerder geïntroduceerde huisstijl. Het heeft een frisse uitstraling en zorgt voor herkenbaarheid. De website geeft bovendien een helder beeld van de diensten van AgroLingua.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering