AgroLingua relatiedag

In de eerste helft van 2018 hebben er grote ontwikkelingen plaatsgevonden binnen AgroLingua. Dit wilden we graag met enkele relaties vieren. Aangezien we in een digitaal tijdperk leven en onze communicatie voornamelijk via e-mail of telefoon gaat, hebben we voor onze klanten een relatiedag georganiseerd.

Afgelopen vrijdag hebben we een groep klanten laten kennismaken met de stad waar AgroLingua volwassen is geworden: Venlo. Onder leiding van een gids hebben we de pareltjes van deze stad ontdekt die meestal voor de gewone toerist verborgen blijven.

AgroLingua kijkt terug op een zeer geslaagde dag.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering