Wie is de winnaar van de AgroLingua zomeractie?

Tijdens de zomer- en vakantiemaanden juli en augustus heeft AgroLingua een speciale zomeractie gehouden. In de periode van 15 juli 2018 tot en met 31 augustus 2018 maakte elke actieve klant kans op een mooie koe van het merk CowParade. Elke klant die in de bovenstaande periode een opdracht heeft geplaatst, dong automatisch mee voor de CowParade-koe. 

Op 25 oktober 2018 mocht onze sales- en accountmanager Remko Custers de gelukkige winnaar bekend maken. In het onderstaande filmpje kunt u zien wie de winnaar is geworden van de AgroLingua zomeractie!

Wij wensen de winnaar veel plezier met de mooie CowParade-koe! 

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering