In Duitsland zaken doen

Zakendoen met Duitsland vraagt meer dan een goede beheersing van de Duitse taal. Bij onze oosterburen staat wederzijds respect hoog in het vaandel. U kunt er ook niet van uitgaan dat u na een eerste gesprek al binnen bent. Bij Duitsers gaat het vaak om vertrouwen.

Om u een beetje op weg te helpen in 2019 heeft AgroLingua een blog geschreven over zakendoen in Duitsland. Dit vergt meer dan alleen een goede beheersing van de Duitse taal.

Lees de blog over zakendoen met Duitsland...

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering