Win een AgroLingua-kip!

Tijdens de zomermaanden juli en augustus staat AgroLingua gewoon voor u klaar om uw documenten te voorzien van een professionele vertaling! Om de zomermaanden nóg iets leuker te maken heeft AgroLingua weer een leuke zomeractie bedacht!
In de periode van 8 juli tot en met 30 augustus gaan we onder al onze actieve klanten een mooie keramische AgroLingua-kip verloten!
Wil je direct meedingen naar deze mooie prijs? Vraag dan direct een vertaling of offerte aan via onze website...
Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering